Goodiebags innehåll


"detta inlägg är i samarbete med alla de olika företag som sponsrade våra goodiebags" 


Gårdagens event var verkligen så himla lyckat, och alla var så himla nöjda och tacksamma över dagen. Själv kan jag nästan tycka att det är skönt att det är över, fast på ett sånt vis att man äntligen kan pusta ut. För som ni vet att jag sagt så har det varit otoligt mycket förberedelse och jobb som ligger bakom detta, men sååå kul och lärorikt med en ny erfarenhet med sig i livet. Jag tänkte att jag ikväll eller imorgon kommer skriva om och visa bilder från själva eventen, men först ut tänkte jag visa innehållet i goodiebagsen som alla fick med sig hem. Välfyllda, genomtänkta produkter med massor av personliga produkter dessutom.

Tre produkter som inte låg i goodiebagsen men som vi hade ordnat att det låg fint i varje säng när alla anlände till sina hotellrum. Ljuvlig trälåda med alkoholfri dryck, chocklad ask och en blombukett

Eva Solo vattenflaska, nattolja, doftpinnar och shampoo, balsam, inpackning från Björk


Från Kids Concept hade vi plockat ihop lite olika produkter beroende på barnens ålder, en produkt för varje barn. Till Wilmer blev det en kaffekokare och till Wilma ett glasställ med glassar

Presentkort, kanindocka och finaste personliga boken , jag kommer framöver visa er bilder från insidan av boken. Verkligen så himla fin och barnen älskar när vi läser bok om dom där de är huvudpersonerna. Perfekt ge bort present dessutom. 


Och massa härliga produkter från Lekmers egna märke kuling, vinteroverall, ryggsäck, gympa påse, vantar och mössa (mössan saknas på bild) Jag kommer visa lite bättre bilder på dessa framöver. Tips är även att alla dessa produkter dessutom finns på rea just nu. Overallerna är verkligen super fina och finns i flera olika färger och ryggsäckarna är sådär alldeles lagom storlek för barn. Inte för stor och inte för liten, perfekt ryggsäcken att ha till förskolan. 

Massa härliga produkter från bodystore från deras egna märke Vitaprana och allt självklart ekologiskt. Jordnötssmör perfekt till thaigrytor, coconöts olja använder jag att steka mat i, chia frön som är sååå gott att ha i sallad och raw bars. Dessa produkter har jag provat tidigare och många av dom har jag redan hemma och jag älskar dom spec då de är ekologiska och inte alls dyra. Dessa får man dessutom 20% rabatt på om man använder kod "VITASEP16" i kassan.

Pläd, världens bästa ansiktstvätt, glasunderlägg, inredningstidning och mängder av sminkborstar som man aldrig kan få för mycket av 

Gummistövlar från favorit märket Kavat och presentkort på gratis testagrambox

Mästicka, krokar, filt, pälskrage till barnvagns sufflett önska så att jag hade kvar barnvagnen när jag fick se dessa pälsar att sätta på suffletten, ser så himla mysigt och ombonat ut. 

Blöjprover och presentkort på valfritt blöjpaket, ekologisk leklera, målarbok (barnen bara tok älskar den, spana in min instagram så ser ni hur målarboken fungerar, jag kommer även göra ett extra inlägg om den) och en boll och presentkort på Leoslekland. 
Finaste bomber jackan av märket The Brand, bättre bilder på den kommer, den hittar ni dessutom på rea just nu.

Super fint personligt armband med bild på barnen och en nyckelring i läder med texten mamma 


-byErina, BloggEvent | goodiebags | |
#1 - - Beccaochnova :

Dröm 😍

#2 - - sara:

så mycket fint

Upp