Redo för helgen


Puuuh vilken välbehövligt tvätt och städ dag det varit idag, nu är det iofs fredag och jag städar alltid lite extra då för det är ju så skönt att ha det fint och städat inför helgen. Och när helgen är slut och det är söndag jag då är det också städdag i detta hemmet för att få ordning inför kommande vecka. Nu lät det iofs som att vi bara städar 2gånger i veckan men så är självklart inte fallet, jag städar i princip varje dag, plockar undan, kör damsugaren osv. Men just fredagar och söndagar brukar bli sånna dagar där man även tar tag i damtorkningen av möbler, skura golv, bäda rent i sängarna och tvätta en massa maskiner med smutskläder. 5 maskiner tvätt har jag hunnit med idag sen vart det fullt på våra tvättsträck, men så välbehövligt, för även om vi kör säkert 10-15maskiner i veckan så har vi halkat lite efter sedan vi var i Grekland. Men nu så äntligen börjar vi komma ikapp, och har jag tur så kan jag se botten på tvättkorgen innan veckan är helt slut. 

Jag har även hunnit med att rensa i barnen sko lådor här hemma, hela 18par Kavat skor hittade jag från förra året som barnen växt ut. Så dessa har fotograferats och lagts upp på bloppisen. Om nån skulle vilja kika in så hittar ni alla skorna på @wilmerochwilmasbloppis på Instagram. Skorna är från storlek 23 upp till storlek 28 i både pojk och flick modeller, allt från sommar, höst, vinter och vår skor. 


"Flick-skorna" är mellan storlek 23-27 och "pojk-skorna" är mellan storlek 26-28.
 
-byErina, Allmänt | | En kommentar |

O n s d a g


Vi vakna upp med två förkylda barn imorse som var så trötta och bara ville ligga kvar i sängen, varpå Wilmer även sa "mamma jag är sjuk och vill vara hemma" så efter lite velande fram och tillbaka (för man är ju faktiskt lite mer snorig just på morgonen) så betsämde vi oss för att barnen skulle få vara hemma idag. Så idag är det innedag hos familjen tomasson/persson, Wilma ligger just nu och sover strax intill mig medans Wilmer sitter på andra sidan om mig och ser på netflix. Det kommer nog bli en hel del ipad och tv idag, men det hör till när man är sjuk. 

Igår var jag förrästen iväg och gjorde ny påfyllning på mina fransar och för första gången någonsin så har mitt ena öga blivit irriterat. Det kom endel tårar från detta öga medans jag gjorde fransförlägningen så troligen har paden/remsan man sätter under ögat svällt pga av vättskan från mina tårar så jag kan ha fått endel av de limmet i ögat. Det ska inte vara farligt men satan vad jobbigt och irriterat ögat är, det syns som tur var inte när jag tittar vanligt men så jobbigt. Får hoppas det försvinner och blir bra fort, jag brukar inte vara nojig av mig men när det gäller ögat och synen så klart man blir lite orolig. 

 
-byErina, Allmänt, Skönhet/beauty | | Kommentera |

20 snabba om mig

 

Hur gammal är du? 
-29år.

När vaknade du idag?
-07:45 av att jag hade ont i magen, såklart hade mensen kommit 

Vad åt du till frukost? 
- Kvarg med valnötter och musli, ett glas juice

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig? 
- Jag avskyr fötter inkl mina egna och har i princip jämt strumpor på mig
- Jag älskar höga höjder och att åka/köra fort.
- Jag äter i princip inget kött längre

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över?
- Det måste nog vara min smajl grop, nej men alltså sen jag fick barn finns det så mycket jag inte är nöjd med längre så jag hoppar denna frågan denna gången.

Vad har du gjort idag? 
- Med tanke på att klockan precis passerat 10:00 så har jag inte hunnit göra så mkt, käkat frukost, hängt tvätt och suttit vid datorn. Ska snart duscha, laga mat, jobba, hämta barnen och sen ska jag på konsultation senare idag. 

Vilken film såg du senast? 
- Och det frågar du hon som aldrig har koll på vad filmerna heter jag ser på, jag och T såg nån ny haj film i lördags. Budgett film delux men då vi båda är lite små besatta av hajar så måste vi se alla haj filmer som kommer ut. Annars så följer jag just nu The 100, tog dock ett litet uppehåll då jag blev så jäkla arg och besviken över en sak i ett av avsnitten i säsong 3. 

Är du besatt av någonting? 
- Ja hajar som jag nämnde ovan, nejdå det kanske var fel ord att använda ordet besatt där. Det finns nog en hel del saker jag är besatt av, men högst upp står nog mobilen och smink. Kan man vara besatt av sina barn i den mening att jag inte klarar mig utan dom så är barnen högst upp på listan utan tvekan.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
- Eftersom jag fyller jämt nästa år, alltså 30 så står överst på listan att få åka Formel 1 bil, som jag nämnde innan så älskar jag allt som har med fart att göra. Annars skulle jag inte säga nej till en resa eller en BMW X5

Beskriv en perfekt dag:
- Har man barn så vet man att den perfekta dagen börjar med sovmorgon och fortsätter sen utan att barnen bråkar och halvt slår ihjäl varandra. Sen skulle det ju inte vara helt fel om denna dagen var utomlands i ett varmt land där man man kunde njuta av absolut inga måsten och slappa i en solstol vid poolen/havet och busa runt med barnen. 

 
Beskriv platsen du befinner dig på just nu: 
- I mitt hem i karlstad 

Vad lyssnar du på just nu? 
- En grävmaskin utanför fönstret är allt jag hör just nu

Hur går du helst klädd? 
- Tights och en enkel överdel 

Är du morgon eller kvällsmänniska? 
- Kvällsmänniska alla gånger om, jag verkligen avskyr att gå upp tidigt och bli väckt av klockan

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? 
- När jag var yngre som på grundskolan och högstadiet var det matte matte matte som gällde, sen på gymnasiet var det alla idrotts ämnen, religion och naturkunskap som var favoritämnena som jag fick MVG i. (jag gick en idrotts linje - idrottsledarskap) 

Vad köpte du senast? 
- Klickade hem lite kläder, sängkläder och ljus på H&M igår, men annars i butik så var det iphone 7 jag köpte i torsdags, dock fick jag inte med den hem utan får vänta på den i 3v. 

Vad har du i dina fickor? 
- Ingenting

Vilken är din favoritaffär? 
- Oj vilken svår fråga, jag gillar många butiker, som tex de flesta inredningsbutiker och typ "ovanliga" butiker man stannar till på när man är ute och reser, butiker som inte finns i karlstad. Älskar att gå in i nya butiker. 

Vilka smeknamn har du haft? 
- Som liten kalla pappa mig för "ninsan" eller "ninni", under högstadiet kallades jag för "erre", sen efter det har jag inte haft nått smeknamn. Eller ja räknas det att T kallar mig för älskling  :) 

Vilka är dina största svagheter? 
- Att svika mig själv, jag har så svårt att koppla av och göra en sak i taget utan har allra helt tusen saker på gång samtidigt. Detta måste såklart inte vara en svaghet men är det nått som inte går som jag tänkt så känns det som jag sviker mig själv även om jag egentligen vet att jag i bagaget tar med mig en erfarenhet extra där jag lär av mina misstag. 

-byErina, Allmänt | | Kommentera |
Upp