Spring i benenEn liten spontan fotografering i stadsträdgården fick det bli idag, vi hann iallafall innan alla löven blivigt bruna. Vi har försökt komma iväg några helgen men så har vi varit sjuka och det har regnat osv osv... så ja detta var nog sista chansen idag för oj vilken skillnad på lövens färger och hur mycket som sitter kvar på träden från hur det såg ut för bara en vecka sedan


 

Walk carefully on mother nature

 

Förra veckan beställde jag hem årets vinterkänga till Wilmer, det blir exakt samma modell som vi kört alla andra tidigare vintrar. Vi är ju så himla nöjda med denna skon så valet var lixom självklart för oss. KAVAT - YXHULT!

Detta året var jag dock lite fegare vad det gäller valet av färg på skon, denna modellen Yxhult som den heter finns ju i flera olika färger. Men då vi ännu inte bestämt vad det blir för vinterkläder till barnen så körde vi på ett säkert kort och tog svarta skor. Wilma ska också få denna modellen (eller ev glava) som årets vintersko, men vi kommer avvakta lite med köpet av hennes sko. Vi funderar nämligen på om eventuellt Wilmers sko från förra året kan komma att passa Wilmas fot detta året om foten växer några milimeter till vill säga innan den ska tas i bruk. Så vi avvaktar helt enkelt.

 
 
-byErina, Barnkläder - Pojk, Barnkläder - Tjej, Barnprodukter, Jag tipsar, Shopping | billigaste yxhult, footway, kavat, kavat vinterkänga, kavat vintersko, kavat yxhult, vinterkänga till barn, vintersko till barn, yxhult | | 2 kommentarer |

Wilmers sänghimmel

Jag har ju glömt visa upp Wilmers nya sänghimmel* som jag beställde hem förra månaden, eller ja frågan är om det kanske var redan i augusti. Hur som helst, den är på plats och jag är så himla nöjd, det gjorde sååå mycket i hans rum. Det blev så mycket mera ombonat på nått vis, innan såg det så tomt ut med bara en säng som stod där i hörnan. Även världskartan har vi fått upp på väggen ovanför sängen.

 
Och jag är verkligen så himla nöjd över valet av färg också, jag tvekade lite då det stod att den var mörkblå, men nä jag ser verkligen inget blått alls i den, i mina ögon är den mörk mörk grå nästan svart vilket passa perfekt i nya rummet. Vi har ju en likadan sänghimmel inne i Wilmas frum fast en vit och den har jag också varit såå nöjd med, eller jag är fortfarande såklart. Men jag var nära på att klicka hem en vit även till Wilmer men jag är så nöjd att jag ändrade mig i sista stund, för detta blev ju så himla bra. 


Sänghimmeln* finns att köpa för 630kr just nu istället för 899kr, även fri frakt. Använd kod "345403"

*adlink
 
-byErina, Barnprodukter, Barnrum | | Kommentera |
Upp