I Wilmas rum


I tisdags fick ni en liten titt i Wilmas rum och hennes nya spegel, och efter efterfrågan så tänkte jag passa på att visa lite mer bilder från hennes rum. Wilmas har det absolut minsta rummet här hemma, vi har 3st sovrum och två är stora medans de rummet Wilma fick är inte alls stort. Så när vi flytta in hit så tänkte jag bara att Wilma som är minst får det lilla rummet som ligger intill vårt sovrum. Men jag tänkte aldrig så långt som att "tjej leksaker" oftast tar större plats, allt från docksängar, dockstol, dockvagn, speglar, sminkbord osv osv medans pojkar eller iallafall Wilmer som gillar lego, bilar, tågbana är sånt som tar betydligt mindre plats och rymms i lådor. Så nästa gång vi flyttar så kommer jag helt klart även tänka på sånt när man bestämmer vem som ska ha vilket rum. 

 
Från början så hade Wilma sina kläder precis utanför sitt rum, i en inbyggd garderob som vi har där. Men när vi renoverade hallen och rev en hel vägg med garderober så behövde vi med förvaring. Så då fick Wilmas kläd garderob istället bli städskrubb och vi köpte en lös garderob och ställde i hennes rum. Med andra ord blev det ännu mindre plats kvar i rummet. men jag tycker nog ändå att vi har lyckats lösa det ganska bra. Sen har vi ju en stor hemnes byrå ute i vardagsrummet där vi har de flesta av barnens leksaker, så Wilmas rum har inte behövt ha så mycket förvaring och därav har vi klarat oss på den ytan som är med hennes viktigaste saker. 


Och till våren/sommaren så kommer även Wilmas rum att göras om, väggen där hennes hylla och vimplar är är jag inte alls nöjd med så där ska jag komma på en helt annan lösning. Även där hushyllan och kistan står ska bli annorlunda. Hur jag vill ha det vet jag inte exakt nu men jag har ett tag på mig att fundera. Sen vill jag även bort med lite rosa och gärna in med lite mer grått. Pappa T ville även ta bort dennes rosa tapet, och såfall blir det troligen en ljusgrå tapet där eller om vi bara målar över tapeten som är. 


 

-byErina, Barnprodukter, Barnrum, Vårat hem | barnrum, barnrumsinredning | |
#1 - - Lillemmish- mode - inspo - mamma till wille:

så underbart fint rum! :D


/Lillemmish

Svar: Tack snälla vad glad jag blir
Erina Tomasson

#2 - - Maria:

Vilken dröm till barnrum 👌🏼💎

Svar: Men oj tack snälla du
Erina Tomasson

Upp