Barnens AdventskalenderOch så äntligen är barnens adventskalender klar här hemma, det tog tid minsann att slå in 48st små mini paket men det var det värt. Vi har aldirg kört adventskalender förrut till barnen förutom chockladkalender så detta ska bli riktigt kul. Dock ville jag inte köpa på mig massa billiga små saker bara för att, som sen säkerligen bara åker i soporna efter nån vecka. Så istället valde jag två stycken Lego Adventskalendrar som jag plockade ur den befintliga kalendern och packade om alla små lego påsar. Så i varje påse ligger två små paket innehållande en varsin liten lego sats att bygga ihop varje dag fram till julafton. Båda barnen älskar lego så det blir en hel del lego nu och även i julklapp och födelsedags present. 

Sen kommer barnen även få en adventskalender som jag visade här på bloggen förra veckan, en kalender från Disney innehållande 24st små böcker att läsa varje dag. Den ser jag själv fram emot riktigt mycket, och sen har barnen såklart fått en varsin chockladkalender av deras mormor. Så det blir mycket kalender detta året, men det ska bli super kul.


Jag har använt mig av ett helt vanligt armeringsnät som jag köpte på en bygghandel här vi bor, sen spraya vi det matt svart med färg som vi också köpte på bygghandeln. Påsarna beställde jag hem från nätet, kommer inte ihåg vilken sida dock då det var ett bra tag sedan jag klicka hem dom, men googla adventspåsar så kommer det upp massa fina. Sen hängde vi upp nätet i vardagsrummet och börja dekorera med alla påsarna, snöre och klädnypa ingick där jag köpte adventpåsarna. 

 

-byErina, Högtider, JUL 2016, Jag tipsar, Vårat hem | adventskalender | |
#1 - - Sofie:

Ser så fint ut. Jag tycker att man ska fira det man kan, göra vardagen lite roligare. Vi firar allt vi kan! Bor i USA, men vi firar lucia, tomten kommer den 24 december, och vi öppnar julstrumpa den 25 december.

Upp