Nytt till Wilmers rum

 
 
Klickat hem lite nya kuddar och en ny filt till Wilmers rum, filten var ett riktigt bra kap och jag är så nöjd med den. Mjuk och härlig i perfekt storlek och till ett otroligt billigt pris, sen så trotts ålder kan man ju faktiskt inte få för många filtar. Sen har vi ju två sMå busar som faktiskt älskar att mysa med sina filtar på kvällarna och vill sova med dom, ja lillasyster Wilma skulle nog mer än gärna ha med sin favvo filt överallt om hon fick bestämma. Och det har hon minsann ärvt av mig. JAg hade ständigt min stora snuttefilt med mig överallt när jag var mindre, och jag låg alltid och gosade med den och drog filten mellan fingrarna. Detta är ett beteende jag har kvar än idag, mina fingrar glider gärna längs med underlakanET I SÄNGEN, mudden på tröjor, min kappa osv. Det må låta knasigt men kallt tyg mellan fingrarna är så skönt :)


Även kaktuslampan och moln underlägget är nytt som jag köpte hem förra veckan.

 

-byErina, Barnprodukter, Barnrum, Shopping | barnrum, barnrumsinredning, barnrumsinspiration | | 4 kommentarer |

Woodwick

 
Visade ju upp mina älskade Yankee Candel ljus för två veckor sedan, så nu tycker jag det var dags att även visa upp mina Woodwick som också är en stor favorit. Jag tycker att yankee candel sprider lite mera doft i hemmet men så älskar jag woodwick också just för att dom sprakar när man tänder dom. Så himla mysigt. Så nu har vi mängder av ljus här hemma att elda för hela långa vintern.

 

-byErina | | Kommentera |

Barnens AdventskalenderOch så äntligen är barnens adventskalender klar här hemma, det tog tid minsann att slå in 48st små mini paket men det var det värt. Vi har aldirg kört adventskalender förrut till barnen förutom chockladkalender så detta ska bli riktigt kul. Dock ville jag inte köpa på mig massa billiga små saker bara för att, som sen säkerligen bara åker i soporna efter nån vecka. Så istället valde jag två stycken Lego Adventskalendrar som jag plockade ur den befintliga kalendern och packade om alla små lego påsar. Så i varje påse ligger två små paket innehållande en varsin liten lego sats att bygga ihop varje dag fram till julafton. Båda barnen älskar lego så det blir en hel del lego nu och även i julklapp och födelsedags present. 

Sen kommer barnen även få en adventskalender som jag visade här på bloggen förra veckan, en kalender från Disney innehållande 24st små böcker att läsa varje dag. Den ser jag själv fram emot riktigt mycket, och sen har barnen såklart fått en varsin chockladkalender av deras mormor. Så det blir mycket kalender detta året, men det ska bli super kul.


Jag har använt mig av ett helt vanligt armeringsnät som jag köpte på en bygghandel här vi bor, sen spraya vi det matt svart med färg som vi också köpte på bygghandeln. Påsarna beställde jag hem från nätet, kommer inte ihåg vilken sida dock då det var ett bra tag sedan jag klicka hem dom, men googla adventspåsar så kommer det upp massa fina. Sen hängde vi upp nätet i vardagsrummet och börja dekorera med alla påsarna, snöre och klädnypa ingick där jag köpte adventpåsarna. 

 

-byErina, Högtider, JUL 2016, Jag tipsar, Vårat hem | adventskalender | | En kommentar |
Upp