Nya kavat har flyttat in


 
Då var även vi redo för sommaren, tipset jag la ut förra veckan om rabatt på kavat var ju på tok för bra för att jag själv inte skulle dra nytta av det, så självklart gjorde jag det. Ett par vita Blombacka till Wilma och ett par blå Målerås till Wilmer fick det bli. Wilmers sandal hade vi en likadan förra året och den fick verkligen topp betyg, Wilmas modell är ny för oss men vi ska nog trivas med den lixom alla Kavat skor vi haft genom åren. Jag är verkligen tok nöjd över detta märke på skor och kommer nog alltid att vara. 
 
 
 
 

Nybäddat


Precis bäddat rent Wilmers säng med nya fina sängkläder av märket Borganäs från Jollyroom, Jag blev så galet förälskad i djurmönstret när jag såg det så det var ett självklart val till Wilmers rum. dock såg jag nu att just detta mönstret tyvärr inte finns kvar, men däremot hade massa nya mönster på sängkläder av detta märke kommit in, prisvärda är dom också :)


 
-byErina, Barnprodukter, Barnrum | | En kommentar |

Gårdagens Torsdag


Ibland känns det som vi äger ett helt lekland ute på gården, det är cyklar, springcyklar, sparkcyklar, elbil, elmotorcykel, wigglekart, dockvagn, bollar, sandleksaker osv osv överallt, det enda som saknas är en regäl studsmatta. Skönt ändå att barnen kan roa sig, för lekparken utanför oss är kanske inte den bästa, men vi har faktiskt lämnat in en önskat om att få en ny så vi hoppas det ska gå vägen. 

Igår eftermiddag efter att jag hämtat hem Wilmer från dagmamman tog vi oss en regäl ute eftermiddag med massa bus, lek och frisk luft. Wilma fick vi nämligen hämta hem torsdag morgon då hon hade lagt en regäl spya över frukostbordet hos dagmamman, men inga mer teckan på spyor efter det. Nåja samma sak hände ju iofs även i tisdag hos dagmamman. Jag är bergssäker på att jag och Wilma fått nån matförgiftning när vi var i gbg eller av salladen vi åt hemma, då både hon och jag spydde i tisdags och vi hade ätit exakt samma mat medans Wilmer och pappa T som ätit annan mat inte spytt. Och det var inte av den vanliga sorten med illamående och feber utan spyan kom bara rakt ut på Wilma och samma sak på mig, regäla kramper i magen och spydde intensivt var 10.e min under ett lopp av 4-5 timmar. Ja det var så jag trodde jag skulle tuppa av flera gånger då jag spydde så mycket så jag inte fick nån luft, riktigt riktigt obehagligt. Men nu hoppas vi iallafall att det inte ska bli några mer ovälkomnande spyattacker. 

Wilma på sin rosa älskade wigglekart 

Wilmer på sin allra käraste cykel från lekmer
 
-byErina, Wilma 2016, Wilmer 2016 | | Kommentera |
Upp