LördagSåhär glad var Wilmer idag när hans mormor/min mamma kom hit och hämtade han för att gå på bio. Wilmers första bio besök och han tyckte det var sååå kul och berättar hela tiden här hemma om hans bio besök med mormor. Eftersom Wilmer tycker om att åka buss, något som görs väldigt väldigt sällan så passade mormor dessutom på att ta bussen med Wilmer ner till stan, Alfons Åberg bio och sen hade han fått sig en Happy Meal på McDonalds. Mycket nöjd kille med andra ord. 

Wilma var dessto mindre glad, jag och pappa T tog med oss Wilma till bergivik medans Wilmer och mormor var på bio. Först var det tjat och gnäll om att hon också ville gå på bio, sen när vi väl parkera på köpcentret och Wilma fick se byggnaden så börja hon gråta igen och total vägrade att gå in. Men efter lite om och men så lyckades vi få med henne, kan hända att vi råka muta med att hon skulle få hamburgare. Eftersom vi viste att Wilmer och mormor skulle äta hamburgare så hade vi ju redan planerat att även Wilma skulle få det, så det passade bra som muta för att få med henne in på Bergvik. Jag han shoppa loss en hel del newbie kläder inne på kappahl, köpa mig lite nytt smink och handla lördagsmys innan det var dags att åka hem igen. Och där och då från ingenstans börja Wilma tvär tjuta och gråta, varken jag eller pappa T förstod vad det var frågan om, tills vi till slut lyckades få Wilma att berätta varför hon grät. Svaret vi fick: -ja vill till greeeeklaaand!! Bilresan hem från Bergvik kändes som en evighet, en Wilma som grät om vart annat och skrek att hon skulle åka till Grekland. Nog för att vi ska åka dit men ja det är ju några månader kvar. 
 
 
-byErina, Allmänt, Familjen, Vardagsmys, Wilmer 2016 | |
#1 - - Veronica Wallgren:

Så söt :) ser ut som en väldigt nöjd kille, lät som han hade det väldigt mysigt med mormor :)

Svar: Ohja det hade han verkligen, lillasyster mindre nöjd dock men nästa gång är det hennes tur. Skönt att sära lite på dom då dom annars är som klistermärken på varandra och håller ihop dygnets alla vakna timmar.
Erina Tomasson

#2 - - Anonym:

Låter som Wilma är väldigt van att få allt som hon vill på sina villkor. Bra att hon kanske inte alltid får precis som hon vill tänker jag. Ibland får man som förälder helt enkelt ta fighten.

Svar: Självklart får hon inte alla gånger precis som hon vill, men ja som jag sagt innan så är hon otroligt bestämd av sig och som förälder viker man sig många gånger. Hade du sett hur hon blir när hon väl bestämt sig för något så hade du förstått lite bättre vad jag menar.
Erina Tomasson

#3 - - Anonym:

Ja eller så är det liksom ni föräldrar som bestämmer och sätter gränser. Spelar ingen roll hur bestämd ett barn är. Det är föräldrarna som bestämmer. Tror inte man gör barnen en tjänst genom att låta dem få som de vill bara för att de är bestämda. Det är vi föräldrar som formar barnen så är hon van att få som hon vill vet hon att det bara är att protestera så blir det som hon vill ännu en gång.

Svar: Fast hallå, bara för att jag berättar om vissa tillfällen så betyder inte det att hon alltid får som hon vill. Finns nog ingen förälder i världens som låter sina barn så exakt som dom vill hela tiden. Vi känner ju våra barn bäst och vet när vi kan släppa på tyglarna och när vi inte ska göra det. Wilma var extrem denna dagen och självklart var det nått extra jag ville anteckna och ha kvar här i bloggen och kunna se tillbaka till...
Erina Tomasson

Upp