NÖJD!!!


Jag är så otroligt stolt över denna bilden som jag tog på barnen förra månaden, en av de absolut finaste bilderna någonsin som jag tagit. Det händer inte många gånger att jag själv känner mig nöjd men denna är jag verkligen så nöjd med. Att en stor canvas tavla ska komma upp väggen här hemma med denna bilden är en självklarhet, men frågan är bara vart jag ska beställa. Så har ni nått bra tips på sida där man kan beställa stora canvas till bra pris så får ni gärna tipsa om det. Tanken är att vi ska ha bilden i vardagsrummet ovanför soffan, och jag vill verkligen att den ska vara sådär stor och maffig. Den svartvita bilden är den som kommer förstoras upp då jag tycker den passar in bäst här hemma, men sen kan det även hända att den i färg också åker upp fast i mindre format och i ett annat rum. 

Jag kom även på att jag glömt lägga upp bilder från denna fotograferingen med barnen, så jag slänger upp lite bilder imorgon, håll utkik vettja :) 


 

Midsommarafton 2016Puuuuh vilken värme vi har här i Karlstad denna midsommarafton, vi starta dagen med sång och dans runt midsommarstången i mariebergsskogen. Tanken var att vi skulle vara kvar en stund för lek men då vi höll på att smälta bort av värmen så begav vi oss till bilen och åkte hem. Nu ska vi fixa lite god mat och så blir det mat och lek ute på gården i eftermiddag och kväll... Trevlig midsommar på er alla och hoppas ni får en kanon dag 
-byErina, Högtider, Wilma 2016, Wilmer 2016 | | Kommentera |

Fia med knuff


 
Så underbart att komma in på Wilmers rum och se att barnen sitter och spelar spel tillsammans, bara konsten att sitta stilla och att komma överens är bedrift för sig. Och det börjar mer och mer bli intressant med spel, iallafall för Wilmers del. Nu spelar dom såklart kanske inte efter "riktiga" reglerna men dom har sina egna regler, och huvudsaken är såklart att dom har kul och kan leka tillsammans. Sen skadar det ju inte att öva på att räkna och flytta pjäser som det såklart går ut på när man spelar fia med knuff. Jag själv älska fia med knuff när jag var liten, så det är sååå kul att se att spelet utvecklas och att tex detta som är från Kids Concept som har tagit ett steg längre och gjort spelat som en perfekt inrednings detalj i barnrummet. För detta måste man ju inte plocka undan utan det går minst lika bra att ha det framme i barnrummet.


 
 
-byErina, Barnprodukter, Wilma 2016, Wilmer 2016 | | Kommentera |
Upp