Han cyklar


-Mamma jag älskar min cykel... jag har helt tappat räkningen men oj vad jag hört Wilmer säga dessa orden många gånger. Och jag älskar den precis lika mycket jag, för inte är det lätt att hitta en stilren cykel utan massa färgglada färger, mönster och tex disney tryck. Denna av märket STOY är bara så fin, lixom lillasyster Wilmas cykel som är en likadan fast i ljusrosa och några tum mindre. 

 
Hur som helst, jag har ju faktiskt berättat för er om cykeln innan, men vad jag inte berättat innan är att tidigt i sommras lärde sig Wilmer att cykla utan stödhjulen. Pappa T monterade av stödhjulen och ska sen gå upp och hämta hjälmen. Och jag står redo och väntar på att börja filma när pappa T skulle komma tillbaka ner, men innan han hinner ner igen så sätter sig Wilmer på cyklen och trampar iväg. Alltså jag var så chockad så jag stoppa han inte ens trotts att han inte hade någon hjälm på sig. Men direkt pappa T kom ner åkte hjälmen på och han lixom jag stod där lika chockad och undrar om det verkligen ska vara sådär enkelt att lära barn att cykla. För inte var det vi som lärde han iallafall utan han lärde sig själv och kunde tydligen redan detta. Där och då undrar man ju samtidigt varför man inte tatt bort stödhjulen tidigare, nåja bättre sent än aldrig. 

Nu några månader senare cyklar han som som den värsta galningen på gården här hemma och man skulle inte kunna tro han gjort nått annat än suttit på en cykel hela sitt liv. Mest poppis just nu är att stå upp och cykla, man ska absolut inte ha rumpan på sadeln tydligen och så ska det cyklas i hög fart nedför nån kant så cykeln flyger i luften en halv sekund typ. Hjärtat hoppar dubbelt varje gång men peppar peppar så har han ännu inte ramplat och slagit sig. 
 
-byErina, Wilmer 2016 | | 3 kommentarer |

PASS - CHECK

 
Det börjar närma sig till barnens första utlandsvistelse, "bara" 24dagar kvar till vi sticker iväg till Grekland. Bättre sent men aldrig så fick vi äntligen tummen ur och drog iväg och skaffade oss nya pass idag, och hjälp vad snygg man blir på dessa pass korten. Stängd mun, inte le, titta rakt in i kameran så man ser vinnögd ut på köpet också. Well well bara man kan resa på det är det ju lugnt. Ganska skönt att jag var på plats 20min innan dom öppnade också och var först i kön, för sen 5-10min innan öppning krylla det av folk utanför ingången. 9:11 var vi klara med våra pass och redan ute igen medans resten typ 50pers lär få vara kvar där halva dagen. 

Barnens pass var vi smarta nog och skaffade redan i vintras. 


-byErina, Allmänt | | Kommentera |

F Y N D


Två inlägg efter varandra med i princip samma bild, MEN det finns en skillnad. Spana in nya lampan jag fynda på Ullared förra helgen!!! Så galet galet gaaalet nöjd. I´m in love! Även vasen med de gröna kvistarna och det två bokgömmorna fyndade jag på Ullared. 

 
 
Upp