Födelsedags tjejen - Wilma 3år

 
 
 
Så var dagen här då Wilma blir 3år, alltså jag vet att jag sagt det förr, men vart tar tiden vägen, hur kan dagarna, veckorna, månaderna och åren flyga förbi i sådan raket fart. Även om man hinner göra så mycket saker under det gångna året så säger det bara swich lixom. När storebror Wilmer fyllde 3år så kändes det helt okej för då hade vi ändå en 2åring också. Men nu när Wilma blir 3år så känns det som barnen blir så stora så fort, gränsen där över 3år känns verkligen lite extra. Över 3år så är dom så stora och förståndiga och våran lilla Wilma har verkligen blivit så stor. 

Idag hade jag ledig dag på schemat passande nog på Wilmas födelsedag, nåja annars hade jag sökt semsterdag, för att jobba på deras födelsedag vill jag inte. Så jag styrde upp lite fotografering här hemma med ballonger, vimplar och paket, dock var ju pappa T på jobbet. Min andra hand när det kommer till fotografering, han som ser till att busar och stojjar med barnen så dom skrattar och ler. Men huvudsaken är egentligen att det blir kort tagna så man kan spara, minnas och se tillbaka på. Sen när pappa T kom hem blev det paket öppning i mängder och vi hade en så nöjd och glad tjej här hemma. Doktor McStuffins är stora idolen just nu så flera av paketen innehöll självklart mcstuffins leksaker lixom även temat på Wilmas kalas, (kommer bilder på det också)

Den underbara sifferballongen och vimpeln kommer från myperfectday.se

 Klicka gärna på hjärtat nedan om ni gilla bilderna
 
-byErina, Erina Fotograferar, Fotografering av barnen, Högtider, Kalas, Wilma 2016, Wilmer 2016 | 3års kalas, folie ballong, fotografering, happy birthday vimpel, kalas, kalas dekoration, kalas fotografering, myperfectday, sifferballong | |
#1 - - Elin Berg:

Underbara bilder!

Svar: men åh tack snälla du :)
Erina Tomasson

Upp