WILMER FYLLER 5ÅR IDAG


 
Vad är det för en dag, är det en vanlig dag...
Nej det är ingen vanlig dag, för det är Wilmers födelsedag!
Hurra Hurra Hurra.....

Älskade lilla stora skrutt unge, hur kan tiden gå så fort. Tänk att våran älskade fina fina Wilmer fyller hela 5år idag. Dagen firade vi på hemmaplan bara vi fyra i familjen med lite kalas fotografering, presentöppning, fika och massa lek med de nya leksakerna. Wilmer blev så himla glad över alla presenter, det är ju så himla kul detta med att dom blir äldre och man ser hur glada dom bli när dom öppnar paketet och får sånt som dom önskat sig som man vet att dom älskar. Vi sa även detta året att nu ska vi inte köpa för mycket saker och jag tycker ändå att vi lyckades ganska bra med det. Om 9 dagar kommer ju dessutom tomten med endel klappar. 

Men först väntar även en helg fylld med mera kalas för våran Wilmer, på söndag ska han ha kalas för sina kompisar på Leos Lekland och sen efter det kommer släkten hit och firar våran 5åring. 


Lillasyster Wilma tjuvar en hel del uppmärksamhet, och det är just detta som är så fint med Wilmer. Att han är så himla omtänksam och glad i sin lillasyster och låter henne vara med minst lika mycket. Bus och stojj framför kameran, hjälpa till att öppna paket och sen få vara med och leka med de nya leksakerna. 

 

 
 
 
 
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

Grattis hoppas att han fick en bra dag

#2 - - Angelica:

åh grattis till lillkillen, vilka fina bilder :D

#3 - - Anonym:

Så fina dom är, grattis till Wilmer

#4 - - Sara O:

Grattis till Wilmer, vad stora dom blir och dina bilder är lika fantastiska som alltid

#5 - - Emilie:

Så fina dem är!! Så roligt att köpa presenter! Förstår känslan ni beskriver!! 💕

Upp