Vad har hänt sen senast...


Vi har verkligen gått all in på detta med jul ledighet och bloggen ekar tomt just nu. Pappa T gick på ledighet julaftonsveckan och vi har haft fullt upp att njuta av varandra och tagit det väldigt lugnt trotts den såkallade julstressen. Tur nog är jag alltid ute i god tid och har aldrig kännt av någon stress inför julen, kanske därför det också är min absoluta favorit högtid. 

Underbara blombuketten som Tommy kom hem med på våran 12års dag (12/12)Vad har hänt sen senast då...
❤ Helgen innan jul hade Wilmer sitt allra första kalas för sina kompisar på leos lekland, det blev så himla lyckat och Wilmer var så nöjd och glad. Sen direkt efter det var det kalas för släkten och dagarna innan firade vi han här hemma. Jösses vad mycket leksaker han fått, vi rensade precis innan i alla leksakslådor här hemma men vi måste ta en rensning till för att få plats med allt, inkl alla julklappar. 

 Dagen innan julafton flydde vi iväg till närmaste större grannstaden örebro och tillbringade en hel dag på Gustavsviksbadet. Första gången som vi är där med barnen och jag kan ju bara säga att dom älskade det. Våra två huliganer är vildare än vildast och älskar allt som har med vatten och vattenruschkanor att göra. och själv måste jag erkänna att jag har fått sjukt stor respekt för vattenruschkanor sen barnen kom, samma sak med karuseller. Förr i tiden kunde jag åka precis vad som helst men nu kan jag faktiskt fega och bli lite nervös innan, för att sen inse hur förbaskat kul det är och slänga mig iväg i vattenruschkanan igen. 

 Sen har det ju varit julafton, älskade underbara jul. Finns det nått mer underbart än att se sina barn lysa upp så mycket som dom gör på självaste julafton. Ett inlägg om det kommer inom närmaste dagarna, ska försöka hinna få upp det redan imorgon. 

❤ Efter julen har vi mest tagit det lugnt, jag som brukar vara först utanför favorit butikerna i köpcentret under mellandags rean har inte ens varit där detta året. Däremot har jag klickat hem några fynd på nätet. Sen har jag även hunnit iväg och gjort mig lite nyårsfräch med påfyllning på mina fransar och idag tog jag Wilma med mig och fixa nya naglar. Wilma fick också bli ompysslad på salongen fast med bara vanligt nagellack då såklart medans jag fyllde på mina med ny färg och gjorde dom en anning kortare än vad jag är van vid, även om dom i andras ögon är väldigt långa. Två dagar innan julafton var jag även iväg och klippte av mig lite av håret hos min fina vänn Denise som är frisör. 

 Imorgon är det nyårsafton och vi ska bara vara hemma och ta det lugnt helt för oss själva, vi har inte bjudit hit några detta året utan tänkte mysa i lugn och ro ensamma. Men vi har förberett oss med en smaskig vegetarisk nyårsmeny med förrätt, huvudrätt, efterrätt, ostbricka, skumpa och massa annat gott, och självklart raketer som vi ska ut och smälla vid tolv slaget. Om vi inte hinner höras mera här imorgon så vill jag passa på att önska er alla ett gott nytt år. Ibörjan på nya året kommer även en liten års resume upp här på bloggen om vad som hänt under det gångna året. 


-byErina, Allmänt | |
Upp