Nybäddat

 
Igår var det rena rama paket dagen här hemma, hade så mycket paket att hämta ut och resten av veckan kommer det också komma massa paket. Jag har inte varit så mycket för att nät shoppa förr i tiden men nu senaste tiden har det kommit mer och mer, det är ju så smidigt. Förr gillade jag att gå i butiker och känna och klämma och se produkterna i verkligheten men nä det är så mycket smidigare att få produkterna direkt hem. Är det tex en butik vi har här i stan/köpcentret men som har eller erbjuder fri frakt på nätet ja då shoppar jag hellre hemmifrån nu för tiden. Okej inte varje gång eller alltid men betydligt mer än vad jag gjort tidigare. 

Igår tror jag hela 8 paket dök upp här hemma och som sagt mer är påväg, barnens alla julklappar och födelsedags presenter är mer eller mindre klara, väntar på några till som bör dyka upp under veckan, även julklappar till släkten och barnens kusiner är klara. så så skönt. 

 
Förra veckan fick jag dessutom ett paket med nya sängkläder, jag ääälskar att bädda rent sängen och ännu skönare när det dessutom är helt nya sängkläder. Dessa ljuvliga sängkläder är från jotex* och dom är så så mycket finare i verkligheten än vad man kan se på bild eller på hemsidan. Så fina knapp detaljer på kuddarna och påslakanet och trotts att tyget är en och samma färg på håll så är det på nära håll så man ser lite mönster. Vet inte ens hur jag ska förklara men dom är så fina, och ger den där äkta hotell kännslan.

*adlink

-byErina, Inredning, Shopping | bäddsett, påslakan, sovrum, sängkläder | |
Upp