Julmarknad i karlstadFörra helgen så var vi på julmarknaden här i Karlstad, årlig tradition som jag har växt upp med. Jag har sedan jag föddes och fram till ca 18års ålder spenderat hela lördagar och söndgaar på denna marknaden en gång om året. Min mormor och morfar hade nämligen eget stånd på den tiden och sålde julsaker som mormor gjort själv, och jag var självklart med och sålde och gjorde massa annat kul.

Tyvärr har marknaden avtagit nått enormt senaste åren och det finns inte alls lika många utställare längre dessutom kunde man även förr sitta och pyssla, baka pepparkakor osv osv nått jag skanar nu när man har egna barn. men oavsett vad är det iallafall mysigt att ha som tradition att åka dit varje år. 


Chocklad älskaren nummer ett hitta sitt favorit stånd. Och självklart var vi och träffade tomten där båda barnen fick berätta vad dom önskade sig.

 

Konstigt det där med marknader, men på nått jäkla vis så lyckas man bara få med sig ätbara saker hem, och det var självklart inget undantag denna gången heller.

 
-byErina, JUL 2016, Wilma 2016, Wilmer 2016 | julmarknad, julmarknad i karlstad, julmarknad i mariebergsskogen, mariebergsskogen | |
Upp