Jul fotografering Del 2


Här kommer fortsättningen på lite fler bilder från gårdagens fotografering. Del 1 som jag la upp igår hittar ni här.


Om någon är intresserad av barnen kläder så kommer dom från följade ställen:

Wilmer har ett par kavat skor av modellen Turbo, byxorna är ett par äldre byxor från H&M förra året som jag älskar och som vi köpte på oss 4st likadana i olika storlek att ha och växa i. Enkel vit skjorta från H&M, stickad tröja från årets vinter kollektion av Newbie och även jackan är från newbie. 

Wilma har ett par skor från next som är köpta förra vintern, på benen har hon ett par enkla vit tights från H&M. Klänningen är från förra årets Newbie kollektion, men finns även en nästintill identiskt klänning även detta året, och jackan kommer från Lindex som vi köpte även den förra året men som också finns inne detta året igen.Som ni märker delar jag även med mig av kort tagna när dom tex ska inta position och sätta sig till rätta, tänkte det kunde va kul och se lite fler bilder än bara de perfekta i rätt position och titta in i kameran bilderna. 


I tidgare inlägg som jag la upp igår kan ni även läsa om mina tips hur vi gör för att få fotografera barnen för det är ju som sagt var inte alltid så lätt alla gångerna. Om mina tips fungerar på alla kan jag såklart inte lova, eller med all sannolikhet kan jag snarare lova att det kommer inte fungera på alla barn, utan man får testat sig fram vad som fungerar bäst. Sen är ju Wilmer och Wilma vana detta att nån gång då och då varje år vill jag ta speciella bilder där vi åker iväg och fotograferar, och jag tror att nånstans har dom lärt sig och vet att det kvittar hur mycket dom inte vill det så kommer det ändå bli av. Så nu är det lyssna på mamma och pappa så det går fort och sen är det klart. Tycka vad ni vill om puss bilderna som vi alltid tar iallafall minst en bild av när vi fotograferar, jag accepterar att alla inte vill ta sånna här bilder och därmed tycker jag även de som stör sig kan acceptera att vi vill ta sånna här bilder. Det var ett tag sedan nu jag fick en kommentar ang detta men jag har fått så mycket kommentarar tidigare att det är äckligt att barnen pussas, att det är incest (stavning?) osv osv. Vill någon nämna ang detta så får ni ta det nån annanstans för här kommer jag inte acceptera denna typen av kommentarer. I mina ögon är detta syskonkärlek, något jag tycker är super kul att fånga på bild. Sen när barnen är äldre och jag kommer fotografera dom kan jag förstå att det kanske inte kommer bli några puss bilder, men dom är barn nu. Det finns inga som helst andra kännslor än ren skär syskon kärlek i dessa bilder, att folk ens kan kommentera nått om att det skulle vara incest är lika vidrigt det att ens nämna det.

Jag pussar min egna syster på munnen om vi inte setts på ett tag och vi är 29 och 25år gamla, kramar och säger att jag älskar henne och när hon ska gå blir det en hejdå puss på munnen, samma sak gör jag med min mamma. Så nej, detta är nått jag är uppväxt med och en puss är lika naturligt som en kram till min absolut närmaste familj.   

Sen kan jag även undra, ni som lämnar dessa kommentarer, pussar inte ni era egna barn...
och så avslutar vi med en "fokus på fel ställe" bild, resten av bilderna kommer under veckan så håll utkik. 

-byErina, Erina Fotograferar, Fotografering av barnen, JUL 2016, Wilma 2016, Wilmer 2016 | julfotografering | |
#1 - - Helene:

Så fina foton!

Svar: Tack snälla du vad glad jag blir :)
Erina Tomasson

#2 - - Sarah - chic W:

Vilka söta bilder ^^,

#3 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

så fina bilder

#4 - - Sara:

Dom är ju så söta dina barn

Upp