PASSA PÅ - Fyll på inför hösten


"detta inlägg är ett samarbete med sportamore.se"

Dags att ladda upp inför hösten med nya träningskläder, och är det nått jag älskar så är det härliga färger på träningskläder. Här nedan ser ni några av mina favoriter, super snygga och sköna tights från aimn och skor från Nike. Allt detta till 25% rabatt just nu + fri frakt med koden "HÖSTRABATT" rabatten ger 25% på ett helt köp över 699kr på ordpris. Ni hittar mängder av härliga produkter på rean, allt från kavat, nike, adidas, BLACC, röhnisch, calvin klein, salming, björn borg och mycket mer. HÄR hittar ni erbjudandet
1. HÄR II 2. HÄR II 3. HÄR II 4. HÄR II 5. HÄR II 6. HÄR II 7. HÄR

 1. HÄR II 2. HÄR II 3. HÄR II 4. HÄR II 5. HÄR 


I samarbete med sportamore.se

-byErina, Jag tipsar | | Kommentera |

Barnen förevigade på canvas


För 2v sedan fick vi hem lite tavlor till hemmet, egna bilder som vi valt att förstora upp på stora canvas i måtten 120*90 och 120*80. Har visat er en av tavlorna innan (inlägget hittar ni här) och nu har vi fått upp ytterliggare två tavlor till. Eller ja nu och nu, när ni läser detta ligger jag på playan i Grekland då detta är ett tidsinställt inlägg, men tiidgar ei veckan innan vi åkte iväg fick vi upp tavlorna. 

Ni är många som undrar över tavlorna och dom kommer från bestcanvas.se och dom har så sjukt bra erbjudande då och då med mega rabatter på tavlorna, så är ni sugna på att köpa så släng iväg ett meddelande till mig så kan jag säga till om jag hittar någon kod. De nya tavlorna har vi (läs jag) fyndat för 200kr/st istället för 1299:-, så bra rabatterbjudanden har dom iallafall och kvaliten och trycken är super fina. Tummen upp även för att tavlorna kommer med hemleverans ända fram till dörren. 

Här är den ena tavlan på barnen som vi nyss fått upp i sovrummet, ursäkta för obäddad säng. Hade lite brådskande innan Grekland resan och fotade lite snabbt bara. 

Här är den andra tavlan över soffan, det senaste tillskottet som vi fått upp i vardagrummet, och över hemnes byrån ser ni den tidigare tavlan som jag visat er som också är från bestcanvas.se

-byErina, Inredning, Vårat hem | | En kommentar |

M a g i s k tNågot jag föll lite extra mycket för när vi var hemma hos våra vänner i helgen i deras nybyggda hus var denna platsen, matbordet är exakt ett sådan jag spanat in sååå länge. Men vi har ännu inte kunnat köpa det då vi just nu inte får plats med ett matbord för 6personer. Sen kombinationen med de underbara stolarna dom hade och den ljuvliga tak kronan, ja det var verkligen magiskt.
 

 
 
-byErina, Allmänt | | En kommentar |
Upp