Finaste höst/vinter skon
 
Klicka runt inne på next hemsida och trilla över årets utan tvekan finaste höst/vinter sko. Ugg liknande modell med snygg rosett detalj baktill och päls upptill. Helt klart ett måste till Wilma och jag har redan beställt ett par, hade lite beslut ångest över om jag skulle ta de grå eller bruna men det föll på de bruna då jag insåg ganska snabbt att de grå var slut i Wilmas storlek. Sen tror jag även de bruna håller sig fina längre tid utan lika tydliga spår efter vart skorna varit blöta när man går i snö och blask. 

Men nu behöver jag eran hjälp, har ni tips på vart man kan köpa liknande skor till pojk fast då utan rosett. Skulle så gärna vilja ha liknande skor även till Wilmer i vinter de dagar när man inte är på förskolan. Detta får bli mer "åka till affären skor" och "fin skor" att ha tex på julafton eller alla kalas vi har i våran släkt under vinter halvåret. Jag vet att UGG orginal har fina skor men vet inte om jag är så sugen på att betala 1100-1800 för ett par skor, speciallt inte nu när jag redan klickat hem dessa till Wilma. Ska en ha äkta så måste jag ha äkta till båda såfall, så nä ett annat billigare märke men med liknande modell. Så hojta till om ni vet någon sida som säljer :) 

-byErina, Barnkläder - Tjej, Jag behöver tips, Shopping | |
#1 - - emizas.blogg.se:

mysiga

Svar: Men jaaaa 👏🏼👏🏼 ☺️
Erina Tomasson

#2 - - Anonym:

så fina

#3 - - Ida Nilsson:

Åh de var ju verkligen jättefina! Kollat på Zara? :)

Svar: Nää det har jag iofs inte gjort, men ska genast göra det ☺️ håller tummarna. Tack för tips 🙏🏻
Erina Tomasson

#4 - - Natalie:

Är själva skon en tjejsko? Tänkte om det gick att klippa bort rosetten?

Svar: tänker mest med pälsen på skon också att det är mer tjej modell. Skon ligger på tjej avdelningen iallafall. Vill ha utan päls och rosett till Wilmer 😁
Erina Tomasson

Upp