Halloweenjakten...


 
Är du Sveriges bästa godismonster... Idag 16.00 börjar nämligen Sveriges största godis jakt, det är karamell kungen som åkt runt och gömt flera hundratals godis påsar i olika hushåll runt om i Sverige. Jakten börjar alltså 16.00 idag och samma tid kommer även karamell kungen gå ut med karta på hemsidan vart man kan hitta godiset, ni hittar all info på halloweenjakten.se Men redan nu kan ni gå in och kika vilka städer detta gäller. Vi har 2påsar gömda här i Karlastad bland annat :) Så fram med hugghänderna och gör er redo... Nedräkningen har börjat.


-byErina, Allmänt, Jag tipsar | | 4 kommentarer |

Tipi tält flyttar in i Wilmers rum

Wilmers rum fick sig en liten make over tidigare idag, ett helt nytt tipi tält har fått flytta in och barnen är helt tokiga i tältet och tycker verkligen det är så kul att leka där. Dom har bott inne i tältet ända sen vi kom hem idag och ja tro det eller ej men nu ligger dom båda till och med och sover där inne, dom skulle promt sova där och absolut inte i sina sängar. Så himla kul att dom är nöjda över nya myshörnan.

Skulle ni också vilja ha ett tält så har ni just nu chans att vinna ett likadant tipi tält på min instagram där jag just nu har en tävling där en vinnare vinner ett valfritt tält från Jollyrooms Alice & Fox serie. Tävlar gör ni på @erinatomasson. Tältet är verkligen riktigt stort och regält, i kraftigt tyg och regäla träpinnar, ingen risk att vilda livliga barn har sönder det med andra ord. 

 

 
 
-byErina, Barnprodukter, Barnrum | alice and fox, barnrum, jollyroom, tipi tält, tält | | 2 kommentarer |

Söndag


 

Härliga söndag, denna dagen har gått riktigt sakta och varför vet jag faktiskt inte för vi har hafft fullt upp hela dagen. Redan vid 10 tiden fick vi besök av gammel faster Maria och sen kom morfar hit. Lite matlagning och sen iväg till badhuset där vi spenderade 4 timmar. Hem och laga mat igen, sen han vi inte mer än landa i soffan innan barnen slocknade och jag med. Dock väckte pappa T mig ganska omgående, jag fick tydligen inte sova än, nåja det var väll bara bra iofs. Imorgon är det dags att återgå till jobbet igen efter 2veckor på hemmaplan, min sjukskrivning gick ut i fredags och jag känner mig ganska frisk för att gå tillbaka till jobbet. Har dock en fruktansvärd smärta i munnen fortfarande, men värktabletterna funkar nu ganska bra mot det. Sen den otroliga trötthet jag känner i kroppen ja den får jag kanske leva med ett tag till, jag har ju trotts allt haft en ganska regäll infektion i kroppen.


Jag och pappa T har precis plockat fram lite söndags mys här hemma och så har vi även passat på att klicka hem lite julklappar till barnen. Men nu blir det film innan sängen kallar på oss och en ny jobbvecka väntar. Hoppas ni alla haft en underbar helg!


-byErina, Allmänt, Mat, Vardagsmys | | 2 kommentarer |
Upp