Årets julkort 2015


 
Igår var det första advent och det firade vi in medlite julstämmning genom att ta årets julkort på barnen, och skulle dom vara duktiga så lovade vi även att vi skulle åka och träffa tomten på eftermiddagen. sagt och gjort, barnen var super duktiga och lät mig fotografera dom och precis som vi lovat så åkte vi sedan ner till stan på skyltsöndag där barnn fick träffa tomten, lämna in önskelista, se årets kandidater till lucia, shoppa och så fick dom även åka lite karuseller som fanns på torget. En mysig familjedag som tog slut alldeles för fort. 

 

 

 
 
 
 

Lördag - 151128

 
Efter en halv dag på leklandet med barnen och lite shopping är vi äntligen hemma och kan slå oss ner i soffan, trodde jag. Jag har dessvärre en hel del att fixa här hemma, stakar och stjärnor ska fram, jag ska packa massa ordrar från mitt företag, det ska göras ordning lite julklappar som ska slås in för att ha som rekvisita för morgondagens julkorts fotografering och så tänkte jag att jag skulle hinna duscha också. Men har jag tur finns det tid för lite soffhäng framför en film efter alla måsten. Kvällens fruktfat står iallafall redo och väntar på oss. 

 
 
 
 
 
-byErina, Allmänt, Mat | | 2 kommentarer |

VIP kväll - Goodiebags


 
Förra veckan var vi bjudna på VIP-kväll hos köpbarnvagn (ni kan läsa mer om det här) Och som jag berättade fick vi alla bloggare med oss en varsin personlig goodiebag anpassad till just våra barns ålder. Wow vilka saker vi fick.

Varsitt paraply från Skip Hop, brödrost och tillbehör från Kids Concept, Pizza i tyg så man kan baka sin egna pizza med favorit tillbehör, kock kläder och bakverktyg från Jabadabado, termos och flaska från BLAFRE.

Playmais, ekologiska ballonger och varsin ryggsäck till barnen även dom från BLAFRE. Sen passade jag även på att köpa lite egna saker i butiken när vi hade sån fin rabatt, så ett disney cars pussel till Wilmer köpte vi, nya skålar att äta i till barnen och så 4 förpackningar med Playmais. 


Vi fick även alla en liten överraskning med oss hem, i denna gömde sig ett presentkort att utnyttja i butiken. 
 
 
-byErina, Barnprodukter, BloggEvent | blafre, bloggare, disney junior, jabadabado, karlstad butik, kids concept, köpbarnvagn, leksaker, playmais, skip hop, vip kväll | | 2 kommentarer |
Upp