Barnmässan 2015


(Mässbild) Foto: Tommy Andersson


Oj oj oj vilken helg det har varit, en fullspäckad helg som gått i ett och ja det har nästan kännts som man jobbat ett 3 dygns pass fast jag egentligen haft hur mycket fritid som helst. Jag har ju som ni tidigare redan vet varit vip-bloggare till barnmässan som ägt rum i Karlstad nu under helgen. Och självklart har jag hängt där i dagarna 3, plus att vi åkte iväg på en liten sneak peek redan på torsdag kväll.

Men vilken helg det har varit, så fantastisk på alla sätt och vis. Underbara Linda Klemner som ordnar denna barnmässan för elfte året i rad har gjort ett fantastiskt jobb och jag är mäkta imponerad. Varje år har ju mässan även ett insamlingsmål, detta året har man valt att ge all överskott till Susanna i Ghana, en summa som hamna på över 82.000kr. Dessa pengar kommer räcka i hela 2år att finansiera grundskolan för barnen på barnehemmet i Ghana. 

Jag själv som jag sa började med en sneak peek redan på torsdag kväll tillsammans med några av de andra bloggarna, sen var det dags på riktigt på fredag. Fredagen hade jag Wilmer med mig hela dagen och den starta med bloggfrukost och pressfotografering 8.00 på Scandic Plaza nere i stan, utdelning av goodiebags och sen åkte vi iväg till mässhallen och passa på att gå runt ca 30min innan besökarna kom. Större delen av fredagen gick åt till att gå runt bland alla montrar som vi bloggare hade samarbete med. Knyta endel kontkater med företag samtidigt som händerna fylldes av spännande goodie bags, hela 16st (innehållet i alla påsarna kan ni se bilder på här) fick jag med mig hem på fredag eftermiddag. På lördag åkte jag självklart tillbaka, och denna dagen ägna jag mest åt att fotografera och gå på föreställningar och seminarium. Sen var det dags för mingel på lördag kväll där vi bloggare och alla utställare samlades, välkomstdrinkar, mat, fotografering, mingel och så en överraskning i form av Erika Jonsson som kom och spelade och sjöng för oss. Säger jag "sången om värmland" vet nog många värmlänningar vad jag menar, klicka HÄR för att lyssna på vår underbara värmlänning som gjorde entre med denna härliga låt på lördagskvällen på Plaza. Kvällen fortsatte med mingel och prat in på småtimmarna innan det var dags att bege sig hemmåt igen. Ställa fram klockan till sommartid och efter 4 timmars sömn så var jag redo för en sista dag på mässan. Denna dagen tog jag allt helt i egen takt, shoppa för egen del och besökte de montrarna som jag var lite mer intresserad av ännu en gång. Och så kom ju även småflickornas idol Amy Damiond och uppträdde, det fick vi ju inte missa :)

En underbar helg tillsammans med mina karlstad blogg brudar som jag hängde runt med till större delen av helgen, men även lärt känna andra bloggare och hälsat på massor av bloggläsare/instagramföljare som kommit fram, så himla kul. Jag hoppas verkligen få möjlighet att uppleva denna mässan som vip-bloggare även nästa år. 

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från mässan, men ni har säkert sett att jag redan lagt upp massa inlägg om mässa och det kommer fortsätta trilla in massa inlägg framöver. Tack för att ni hängt med mig här under helgen, jag har sett stort intresse bland er då ni dubblat besöksiffrorna här på bloggen under helgen, verkligen jätte kul. Och är det nått ni är intresserade av som ni vill att jag skriver och berättar mer om så säg till så fixar jag det. Ni vet jag är ju inte helt omöjlig, bara ni säger till annars kan jag inget veta :) 

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
-byErina, BARNmässan, BloggEvent | barnmässan, barnmässan 2015, barnmässan i karlstad, bloggevent, karlstad barnmässan | | 2 kommentarer |

Humble Brush på barnmässan

 

En produkt som fånga mitt intresse på barnmässan som är ett helt nytt märke för mig var Himble Brush. En träfärgad tandborste med format handtag gjord av bambu. Miljövänligt och bra för naturen. Dessutom är dom ju otroligt snygga med sina träfärgade handtag. Stråna på tandborstarna är BPA-fria och kan komposteras. En tandborste som är helt ekologisk, sjävklart likaså förpackningen som den ligger i som är gjord av 100% återvunnet material. 

Något jag också gillar är att Humble Brush även skänker en tandborste till människor i behov av bättre munhälsa för varje såld tadborste. Priset ligger på detsamma som en vanlig plast tandborste, alltså finns ingen anledning att välja plast igen. Stop Plastic - Be Humble som företaget själva säger.

Vi fick en påse med tandborstar på barnmässan och har borstat med tandborstarna här hemma i familjen i 3 dagar nu och vi är super nöjda och det är absolut något jag kommer fortsätta att köpa. Tandborstarna finns att köpa HÄR och där kan ni även se vilka butiker runt om i landet som säljer tandborsten på plats i fysisk butik. 

 
 
 
 
-byErina, BARNmässan, Jag tipsar | humble brush | | Kommentera |

Geggamoja - Barnmässan

 
Lite nytt från Geggamoja som jag fick med mig hem från barnmässan under helgen, några av produkterna låg med i goodie bagen som vi alla bloggare fick. Men jag passade även på att handla lite själv, otroligt bra mässpriser. endast 60:- gav jag för den rosa mössan och 2par boxer kallsongerna. Dom sålde även ut mängder av kläder för 100kr/st allt från tröjor, byxor, flecce...

Med rabattkod 3CPPSOY får ni 20% rabatt på ett helt köp hos GEGGAMOJA, gäller april månad ut.  
 
-byErina, BARNmässan, Rabattkod | geggamoja | | Kommentera |
Upp