Två olika piggment

Alltså detta är helt sjukt men jag har två helt olika piggment på min kropp. Ben, rygg och mage blir jag super brun på hur lätt som helst, medans armarna, bröstet och ansiktet ska jag vara glad om jag får färg på efter en hel sommar. Nåja färg blir det men aldrig samma bruna fina färg som resten. Någon mer som har såhär? 
 
Vist det är skönt att ha bruna ben på sommaren, men armarna är ju det man visar mest så hade jag kunnat byta hade jag gärna gjort det. Såhär har det varit sålänge jag kan minnas men jag har aldrig riktigt stört mig på det så mycket som jag gör just nu. 
 
Bilden till höger är tagen med skugga för fönstret här hemma och bilden till vänster med solljuset som lyser in. 
 
-byErina, Allmänt | | En kommentar |

Hinner inte riktigt med


 
Dagarna och timmarna bara rusar förbi och idag är inget undantag, även om jag fick ställa klockan "tidigt" idag och vi varit vakna länge så kan jag inte förstå hur det redan blivit eftermiddag. Imorse kom min mamma hit och passa barnen en kort sväng och jag drog iväg hem till Elin för att plocka bort fransförlägningen som hon gjorde på mig för 4-5v sedan. Nu är jag redo för att färga bryn och fransar på torsdag för att sedan ha tid hos Elin igen på lördag och göra en ny fransförlägning. 

 
När jag kom hem igen åkte min mamma iväg och jag och barnen klädde på oss och gick ut i lekparken, Karlstad bjuder på strålande solsken idag och jag kan nog säga att detta är årets varmaste dag, otroligt kvavt i luften. Synd bara att jag inte har nån bil hemma om dagarna när pappa T jobbar, för idag hade varit en perfekt strand dag. Efter 2 timmar i lekparken gick vi in för att laga mat och nu är det en mätt och belåten mamma som sitter här och barnen har lagt sig för sin middagsvila. Snart kommer pappa T hem och då är det jag som åker iväg igen för att få naglarna fixade, ska vi så skönt med snygga naglar igen. Inte fixat naglarna sedan förra sommaren men nu är det på tiden att fixa till dom igen. 


-byErina, Vardagsmys, Wilma 2015, Wilmer 2015 | | Kommentera |

Dagens WilmerIdag har vi ryckt lapparna på två nya plagg som fick premiär idag, en vit enkel tshirt från newbie med härliga blå detaljer med knappar både framtill och på armen. Och ett par underbara jeans shorts från Name It.


Tshirten hittar ni på kappahl för 129:-
Shortsen finns hos lekmer för 183:- (20% just nu) 
Upp