Massa rea fynd och påfyllning i Wilmas garderob


 
En eftermiddag på stan och Wilma har fått massa nya plagg att fylla garderoben med, lindex hade riktigt bra rea och likaså kappahl, båda butikerna hade halva rea priset. Och det är helt klart då man kan göra riktigt bra kap. På Bilden ovan syns alla nya överdelar som flyttat in i Wilmas garderob, även 3 par byxor har tagit plats i Wilmas garderob, de ser ni på bild här nedan. 

Jacka, pyjamas, stickad tröja, klänning, topp, tshirt, cardigan, tröja, volang tröja, klänning, klänning, klänning, volang topp + 3 par tights. 


Och här nedan kommer närmare bild på rea fynden

Fynd för 237,50kr (ord pris: 846kr)

Stickad tröja för 50:- på Lindex

Volang topp för 37,50:- på Lindex

Pyjamas för 37,50:- på Lindex

Newbie topp för 37,50:- på Kappahl & en underbar korsryggs klänning med spets för 75:- också från kappahl
 
-byErina, Barnkläder - Tjej, NEWBIE (`v`), Shopping | HM, barnkläder, kappahl, lindex, päls jacka | | Kommentera |

Höst nyheter från Mini Rodini


Alltså denna hösten, så mkt fint bland alla nyheter på olika barnmärken, hur ska man kunna hålla sig innom rimliga gränser. Sen att det också är sån himla bra rea överallt nu också. Ja jag fortsätter tipsa om barnkläder som är det som ligger mig varmt om hjärtat, och jag lär fortsätta också i takt med alla höst nyheter som kommer ut. 

Här är en liten del av allt fint från Mini Rodini, klicka HÄR för att se det senaste som kommit in 

 

Solen försvann lika fort som den titta fram

 
Vid lunch tid titta solen äntligen fram och ja man vart nästan chockad, för inte har vi varit bortskämda med sol denna sommaren iallafall. I samma veva som vi tänkte gå ut på gården för att leka kom regnet och vi blev med andra ord kvar innomhus. Imorgon hoppas vi på sol eller iallafall uppehåll för då tänkte vi ta våran sista semester tur för denna sommaren, på måndag ska pappa T återgå till arbetet. Men jag och barnen kommer ha 3 härliga fortsatta semester veckor och än är inte hoppet borta om att få se lite mer av solen.  
-byErina, Vardagsmys | | Kommentera |
Upp