Kavat - Redo för vintern


Två underbara skor följde med oss hem efter gårdagens besök på kavat igår. Ett par Yxhult till Wilmer och ett par Fröjd till Wilma, båda varmfodrade och perfekta att ha på vintern. Vi hade ett par yxhult till Wilma förra vintern och var rktigt nöjda, vi köpte dom då förra året för att dom skulle passa detta året men vi andvände dom iallafall trotts att dom var förstora. Dom satt stadigt på Wilmas fot och hon älskade dom. Så dom skorna passar även detta året, så det var en självklarhet att köpa en likadan modell till Wilmer. Men vi kunde ju inte gå därifrån med bara en sko så självklart blev det även en vintersko till Wilma, denna är vi garderade så dne åtminstonne kommer passa hela vintern ut ifall hon skulle hinna växa ur den vi använde förra året. 
 
-byErina, Barnkläder - Pojk, Barnkläder - Tjej, Barnprodukter | fröjd, kavat, vintersko, yxhult | | 2 kommentarer |

Invigning Kavat


 
Igår var det äntligen dags för invigningen av nya kavat butiken i Kumla, butiken ligger på samma plats som tidigare men har under sommaren fått sig en total renovering, wow vilket lyft, så himla fräscht och snyggt och det känndes så lyxigt att gå runt i butiken med deras numera olika små shopping room för olika märken. Och självklart ett stort stort shopping room för outlet skorna där man kan fynda Kavat till vrak priser. 

Jag tillsammans med några av mina favorit tjejer börja dagen med vip frukost inne på Kavat, vd:n kom och prata, och inne på lagret fick vi ännu en gång ta del av alla spännande vår nyheter som släpps efter vintern, nu fanns ännu fler modeller, mönster och färger klara och jag är totalt förälskad. Utdelning av goodiebags blev det också och sen var det äntligen dags för oss att gå in i butiken och shoppa loss innan det öppnades upp för allmänheten. Medans vi shoppa i butiken var papporna ute med barnen och hoppa hoppborg. Denna gången blev det "bara" 2 par skor för våran del, men jag har så mycket här hemma redan som väntar på att användas. Men vinter skor fick iallafall följa med hem så nu är både Wilmer och Wilma redo för vintern. Sen var det dags att tömma butiken och portarna slogs upp efter att VD:n klippt invignings bandet, självklart var även röda mattan utrullad.

Har ni möjlighet att åka dit så gör det, kavat är det absoluta favorit märket på barnskorn här hemma och jag vet att jag absolut inte är ensam om att tycka det, att få shoppa dom direkt i deras grymt snygga butik känns sådär extra lyxigt och så kan man ju göra sånna otroligt grymma fynd på deras outlet avdelning. Det bjöds även på grym invigningsrabatt med 20% i hela butiken. Så har ni vägarna förbi Kumla, stanna till på Radiogatan 2 och besök Kavat. 

Efter Kavat åkte vi vidare in till örebro, till Stora Holmen men det kommer upp i ett annat inlägg.
Även vinter skorna som vi fick med oss hem komme rjag vis aupp i ett annat inlägg.

 
 
 

 
 
-byErina, Barnkläder - Pojk, Barnkläder - Tjej, Jag tipsar, Vardagsmys | invigning, invigning kavat, kavat, kumla | | 2 kommentarer |

Invigning av nya Kavat butiken


Bjuder på en härlig bild av Kavat skor, såhär såg det ut hemma hos oss senast vi var till Kavat butiken. 


Idag är det dags för att åka iväg till Kavat i Kumla igen, butiken har varit stängd under en kortare period för renovering och idag är det dags för invigning/premiär för nya snygga fräscha butiken. Det kommer finnas mängder av invigdnings erbjudanden och barnen kommer kunna ha skojj med hoppborg, ansiktsmålning och hoppborg. Så det är en kanon dag för att ta med sig hela familjen till Kumla. Själv kommer jag finnas på plats tillsammans med några fler bloggare och vi kommer stanna i Kumla/Örebro hela dagen. Vad vi hittar på, på eftermiddagen kommer jag bjuda på här ikväll för kameran åker givetvis med. Ha en underbar dag såhoppas jag vi kanske ses på Rdaiogatan 2 i Kumla idag. 
 
-byErina, Allmänt, Jag tipsar | | Kommentera |
Upp