Wilmas rum - nya kistan


Så fick kistan flytta in till Wilmas rum  istället, hon har ingen förvaring i princip så det va behövligt. Medan det blev för trångt att ha den i Wilmers rum. 
-byErina, Barnrum, Wilma 2014 | | Kommentera |

Rabattkod - fri frakt - lekvira.se

 


Sommartider och många som väljer att ha dop för sina barn. Passa på köp present redan idag hos lekvira.se Anger ni koden: ERINA i kassan får ni nämligen fri frakt (värde 59kr) om ni handlar för över 120kr. Erbjudandet gäller endast idag till 23:59. In och spana deras stora utbud av barnprodukter, från bl.a maileg, kidsconcept, jabadabado, sebra, rubensbarn och massa mer. 
-byErina, Jag tipsar | | Kommentera |

Förändring och utvecklingÄlskade mamma ledighet, nåja jag ska inte ungå att det såklart kan va väldigt påfrestande också ibland när man har 2 barn så tätt. Jag har 10v ledighet nu i sommar, vecka 2 börjar idag så många veckor återstår. 

Ja va ju inne och jobbade 2månader och vad mycket det hänt dessa månaderna. Innan när jag va hemma med barnen kunde det vara mycket bråk och rivalitet mellan barnen. Båda ville bäras, båda ville sitta i knä, båda skulle läsa samma bok, båda skulle leka med samma leksak... Ja listan kan göras lång. Detta medförde ju att det tyvär blev endel bråk mellan barnan, och att ständigt säga ifrån, förklara rätt och fel och det blev sura miner och skrik och gråt emellanåt, kaos i mamma hjärnan med andra ord. När Tommy kom hem vid 16 tiden efter jobbet va ja helt slutkörd. 

Att börja jobba va som semester för mig, äta i lugn och ro, gå på toa ifred. Men självklart saknade jag mina små godingar på dagarna. Nu är jag mamma ledig igen och det är nu jag inser vad fort tiden går och vad mycket barnen utvecklas under så kort tid. 

Bråk mellan barnen är inte helt borta men det är inte alls i samma grad som tidigare. Och lilla Wilma kommer bli en hårding minsam, jösses hon kan verkligen ryta till och säga ifrån. Och våran vilda Wilmer som det alltid varit full rulle på, vildare än vildast han kan sitta stilla nu. Jag kan knappt förstå själv att jag skriver detta, men han kan sitta stilla i längre stunder. Nåja det krävs ju nått för det, och det stavas IPAD. Men nä jag tycker inte det är fel att sitta och leka med läsplattan ibland eller kolla på film. Jag märker ju att han utvecklas av det, favorit filmerna just nu är helt klart byggare bob och lotta på bråkmakargatan. 

Och barnen kan sitta i samma rum och leka tillsammans nu för tiden, och mitt mamma hjärta smälter varje gång jag kikar in och ser vad skojj dom har tillsammans. Däremot är Wilma just nu i den åldern då hon inte kan va stilla, fast hon är ändå inte lika vild som storebror var. Men humör det har hon, hon vet precis vad hon vill och får hon inte det då blir det eld och lågor här hemma. Hoppsan 🙊, men att se dessa små mini människor ryta till, ja jag kan inget annat än små le innombords. 

Nu tänker vi njuta hela sommaren och håller tummarna för att det inte kommer nån allvarligare trotts period inom det närmaste, kan man hoppa över det tro? Wilmer har trottsat 2g och då va han övertrött så ja tror inte det va trotts egentligen från hans sida. Vist han kan testa mig och det kan Wilma också för den delen. Men med en äldre kusin vet jag ju vad som kan komma att väntas. 
-byErina, Wilma 2014, Wilmer 2014 | | En kommentar |
Upp