BLIR TOKIG - 14 dagar kvar


Jag blir tokig, om 14 dagar får vi nycklarna till nya längenheten som vi köpt och nu är ju läge att börja bestämma sig hur man vill ha det. Men hur fan då underar jag? Jag vet ju ta mig tusan inte hur jag vill ha det. Det ska va vitt och ljus såklart, men sen då?
Jag är inne på det ljusa fina med pastell färger till barnens rum såklart, det kommer gå i ljusblått, ljusrosa och vitt. I valet och kvalet om tapet blir jag tokig, jag har alltid velat ha boråstapeter med det stora stjärnorna (new classic) men ja dom har ju utgått (jippi) så då föll jag för prickar men alla har ju prickar i barnrummen, pratar om boråstapeter vintage 1619 & 1622 så dom går också bort även om pappan här hemma gillar dom väldigt starkt. Så nu är jag inne på en randig tapet, vit och rosa till Wilma och vit och blå till Wilmer. Boråstapet har än en gång en väldigt fin randig tapet från marstrand, MEN jag vill ha bredare ränder, och vart hittar jag det i rätt färger? Vet att marstrand har en med bredare ränder också men på hemsidan kan jag inte hitta dom i rätt färger.

 
Sen när det kommer till sovrummet har jag sålänge velat ha den populära boråstapeten VINTAGE 1612 men det är inte jag längre, alltså jo den är jätte fin men jag kommer inte få den kännslan i rummets helhet som jag önskar med den tapeten. Så nu är jag inne i att vilja ha nån fin randig (japp randigt där med) i färgerna vit, silver, grå som typ den ovan ännu en gång från boråstapeter poetry 7118. Samtidigt mitt i allt detta vill jag lika mycket ha en träpanelvägg i sovrummet och jag vet inte ens om jag såfall vill ha det liggandes eller ståendes. TOKIG var det ja, jag vet ta mig tusna inte hur jag vill ha det. 

När det komer till vardagsrummet är jag däremot säker på att där ska jag ha en träpanelvägg på ena långsidan, men än en gång vet jag då inte om jag vill ha liggandes eller ståendes (lutar dock åt liggandes) Men ja det är mycket jobb med det och när ska vi ha tid för det? Kan vi få 1års semester kanske i och med renovering, och sen har vi ju våra små juveler som växer på tok för fort så samtidigt som man vill renovera och få det fint vill man ju inte missa all underbar tid tillsammans med våra älskade barn. 

När det kommer till hall och kök är jag helt borta, jag har hundra olika ideer eller så har jag noll ideer för jag vet ingenting och allt snurrar runt i huvudet på mig och det känns inte alls bra. Vad fan har man för tapet i en hall som blir fint? Och vad har man i köket? Hallen är stor och sträcker sig mot alla rum och kök och vardagasrummet så det får inte vara nått allt för kraftfullt där utan det måste kunna smälta in fint. Medans väggen i köket är inte alls stor så där kan det istället få vara nått mer "extremt" men det måste också kunna passa in till tallrikshyllan jag ska köpa där jag kommer ha fin porslin från Green Gate med massa mönster och färger. 

 
Som ni hör så är allt huller om buller i mitt huvud just nu även om jag såklart vet vad jag gillar så vet jag inte hur jag ska få till det. Samtidigt som vi inte vet hur länge vi kommer bo där, så hur mycket pengar ska vi lägga ner på renovering är också frågan. För samtidigt kommer vi ju fortsätta lägga undan pengar till våran hus dröm, huset med stort H som vi ännu inte hittat därför vi köpt oss en större lägenhet under tiden.

Kännslan jag vill få i hemmet är ju ljust och vitt, jag gillar det lantliga med lite härliga slitna detaljer med shabby chic och lite robusta inrednings detaljer. Sen gillar jag även det marina, lite new england stil och fina detaljer från bla lexington. Nu fattar ju jag också att det tar flera år att få till ett fint hem men man kan ju få drömma iallafall :)


Sen måste jag ju bara visa dessa två bilder här nedan,
hur collt skulle inte det vara att ha sånna här sängar till barnen. Varför är inte jag snckare för :p


 

 
-byErina, Barnrum, Inredning | | En kommentar |

Gaddar - Kids Concept


 
Askar i trä till barnens tänder som bla var en av julklapparna
dom fick av sin Moster (min syster). Dom kommer från Kids Concept

-byErina, Barnrum, Shopping | | Kommentera |

Januari - Sjuksuga


 
Puuuh blir helt svettig av alla dessa sjukdomar hit och dit. Jag har altid varit frisk som en nötkärna i princip hela mitt liv. Vet att min mamma berättat för mig att jag var hemma första gången från skolan för jag var sjuk när jag gick i femte klass. Och jag var aldrig sjuk på högstadiet eller gymnasiet. Men sen barnen kom har man såklart åkt på lite extra fökylningar men inget mer än så. Och barnen som också hållt sig frisk med endast förkylning men denna månaden har dom varit konstant sjuka, (feber, magsjuka, diaree, feber, femte sjukan, feber, krupp, feber feber feber) och man blir ju lite smått halv tokig när man är ensam med två barn hela dagarna och båda skriker och vill bli bärda HELA TIDEN. Super morsan går runt med en 13kg pojk på ena armen och en 9kg tös på den andra. Ja det funkar i typ 20 sekunder sen är mina armar döda. Nu har vi en Wilmer här hemma med 39,6 i feber och han är illröd om kinder och öron och kokar, övertrött men är inte alls sugen på att sova. Så nu sitter pappa och Wilmer i badet och han har precis fått en dos med febernedsättande så ska vi se om han vill gå och lägga sig sen och sova. Hoppas hoppas detta är sista febern på riktigt länge för nu har båda barnen varit sjuka sen nyårsdagen. Feber var tredje dag i princip, hur vanligt är det lixom. Hoppas feb(vab)ruari inte drabbar oss, okej nu jobbar jag ju inte men ja ni förstår vad jag menar, inge mera sjuka här tack.

 
-byErina, Allmänt, Wilma 2014, Wilmer 2014 | | Kommentera |
Upp