Pannacotta - Ahlgrensbilar


 
Bjuder på lite fler bilder på gårdagens ahlgrens bilar pannacotta, det blir desserten idag på nyårsmenyn. Och för er som missade receptet igår så hittar ni det några inlägg ner på bloggen eller så kan ni klicka er direkt in till inlägget HÄR. Har även laddat upp med steg för steg bilder... Super lätt och super gott. 
 
 

-byErina, Jag bakar | ahlgrens bilar, ahlgrens bilar pannacotta, dessert, efterrätt, nyårsmeny, pannacotta | | 4 kommentarer |

Snart nytt årWillys hade halva priset på godis idag, herre gud alltså. Det var inte färräns jag kom hem som jag insåg hur sjukt mycket som åkte ner i kundvagnen. Dessutom saknas en Merci ask som min mamma fick med sig hem då hon gjorde mig sällskap i affären medans Tommy var kvar hemma med barnen. Nåja en dag till med dessa socker och kalori bomber sen vill jag inte se sånt här mera. Tur jag har en gottegris till sambo också, han får stå för det mesta av dessa godsaker. Imorgon är det nyårsafton och detta året har verkligen flugit förbi, redan 2015, kan inte förstå. Det var inte alls länge sen jag var på utbildning med jobbet och fick fråga om det var 2013 eller 2014. Snacka om att vara vilsen. Nåja, imorgon kommer vi fira in det nya året på hemma plan, vi har bjudit hit min mamma och pappa som kommer och gör oss sällskap. Kommer bli tungt att fira en nyårsafton utan min syster, men hon har det bra på annat håll istället. Gott Nytt År på er alla, ska försöka få upp ett inlägg under morgon dagen också innan vi skålar in det nya året. 
-byErina | | Kommentera |

Julafton 2014


 
Innan det nya året kommer tänkte jag få in bilderna från våran julafton, firade gjorde vi hemma hos Tommys farmor och farfar där vi alla samlades. Nåja lite annorlunda detta året, min pappa/barnens morfar var på annat håll denna dagen, tommys faster likaså och även min mormor och morfar var kvar hemma då det tyvär hänt endel tråkiga saker med morfar på senaste tiden. 3stroke på kort tid så orkar han inte vara vaken så långa stunder längre. men vi började iallafall julaftons förmiddag med att åka hem till mormor och morfar, där det bjöds på ris alla malta.

Sen åkte vi vidare till Tommys farmor och farfar där vi börja med glögg och kalle anka. fast jag skulle ljuga om jag sa att vi satt och kollade på kalle för barnen var inte stilla en sekund och sprnag runt som bara den så det blev inte mycket tittande. Kommer ihåg att jag såg långben typ 10 sekunder på husvagns semsterna, mer än så blev det inte. Efter kalle var det dags för maten, och samma visa varje år. Att man aldrig lär sig, det går inte äta med ögonen för magen blir mätt betydligt snabbare. Efter maten var det dags att invänta tomten som till slut kom efter mycket spanande i fönstren av våra små, massor av paket hade tomten med sig såklart (barnens julklappar hittar ni i ett inlägg HÄR). När det var dags att säga hejdå till tomten hade vi flera timmars paket öppning framför oss. Sen avrunda vi kvällen med att lägga barnen och vi vuxna spelade julklapps spelet och fram åkte pralinern och tårta också. Det gick ner lite tills trotts att vivar hur mätta som helst. Runt 01 var vi hemma igen och ännu en julafton hade passerat. Detta var Wilmers 4:e julafton och Wilmas 2:a julafton, tiden går verkligen sjukt fort.  


 

-byErina, Högtider, JUL 2014, Släkten | fira jul, god jul, julafton, julafton 2014, julen 2014, klappar, paket, tomten | | Kommentera |
Upp