Wilmas första steg - 23april 2014

Printa några bilder från videoklipp 
när vi filma hennes 21steg. 


Och så kom den stora dagen, från ingenstans så börjar Wilma trava iväg på egen hand här hemma och tar sina första steg. 3steg, 9steg, 17steg, 21steg, 35steg... Och ja nu har jag tappat räkningen hur många det blivigt på raken. Jag har varit i extas här hemma och helt överlycklig, ni som följer mig på instagram har ju fått se videoklipp på hur Wilma har gått sedan hon var 10mån PÅ KNÄNA. Skit nöjd och glad och inte alls varit intresserad av att gå på fötterna över huvud taget. Men en frustrerad mamma när det går hål på alla Wilmas byxor på knäna och så blir det ju så lortigt. Och jag har bara känt att denna dagen måste komma snart för att ha en tjej som går på knäna i sommar på asfalten vet jag inte riktigt hur jag hade löst, men nu har hon ca 2mån att öva upp balansen innan det blir barbent när sommaren kommer. Duktiga tösen och mamma är så stolt och ja glädje tjuten när hon tog de första stegen... Där kvittar det nog hur många barn man har. För dom första stegen alltså det är ju nått magiskt. 15mån 1dag blev hon idag så det var på tiden minsan, och Wilmer och Wilma är som natt och dag i utvecklingen. Wilmer som tar sina första steg vid 7mån 9dagar och Wilma mer än dubbelt så "gammal" och talet är detsamma. Wilmer prata massor av ord redan vid 1år och har utvecklats i rasande fart och satte ihopp långa meningar redan vid 1,5år. Så vi får väll se när även det lossar för Wilma. Och alla som säger att tjejer utvecklas tidigare eller att barnen oftast är tidiga med antingen att börja gå eller prata den myten har vi tagit död på iallafall, för här stämmer det inte för fem öre. 
-byErina, Wilma 2014 | | En kommentar |

GLAD PÅSK-byErina, Påsk, Wilma 2014, Wilmer 2014 | | Kommentera |

Ullareds shopping

Vi har ännu inte köpt nytt data bord så datorn ligger i en garderob här hemma och jag kan inte lägga upp bilder från systemkameran, men bjuder på lite mobil bilder från shoppingen i ullared igår. 
 
Tavla med plats för 9bilder, vit hjärtformad lyckta, 2st höga ljusstakar, krona, 2st bokgömmor, en "skål" eller vad man nu vill kalla det och en glasburk.
 
2st innerkuddar, 2st kuddfodral och en stor filt/pläd i matchande material.
 
Lite pyssel till mig, presentpapper, presentsnöre, klistermärken, shopping list, veckoplanerare och en scrapbooking design ark. 
 
Lite ätbara saker som majskrokar, mjölkdrycker med smak, danonino yoghurt, alovera dryck, cocos dryck, energi estrakt till soda streamern, popcorn, tablettaskar, chocklad, marsipanägg och en stor fet godis påse till Tommy 
 
Lite smått och gott till barnen, massor av våtservetter, mam flaska, välling burk, barnkammarboken på cd och den mest underbara och ljuvligaste babyfilt jag någonsin sett. Wow den är så fin och mjuk så det är helt sjukt. Den kommer jag visa fler bilder på sen framöver. 
 
Regnkläder till barnen, byxa, jacka och vantar som kommer passa först nästa år 
 
Lite kläder, blommiga pyjamas byxor med tillhörande marinblå tröja till mig, två randiga nattlinnen, lila baddräkt,  svarta tights med spetskant och ett par rosa leopard jeans till Wilma. Jeans skjorta och en vit tröja till Wilmer. Det blev inte så mkt kläder men det är för jag är lite snål där och köper hellre newbie som ni vet. 
 
Lite leksaker, ritplatta, stor lego låda, utomhus pool, färgpennor, gatukritor, leksaker till sandlådan och en mini scooter till Wilmer som jag vet han kommer älska. 
 
Och så massa underkläder som alltid är behövligt och det är ju mkt billigare än hemma men det drar ändå iväg i pris. Och jag hitta även en ny sporttopp som jag är väldigt kräsen med och har svårt att hitta då jag vill ha en speciel modell på den hur banden i ryggen går. 
 
Lite smått och gott till mig, en tub sjal, ansiktsmasker, pormask remsor, läpbalsam i olika smaker, blonderings medel, mobil skal och en doft till min viktoria secret samling Mango Temptation som är en absolut favorit så den rekommenderar jag er att köpa. 
 
Lite smått ich gott till barnen, hårspännen och hårband till Wilma och en slips till Wilmer. 
 
 
Sen blev det endel mer saker som lite städsaker, tvättgrejjer, fläckborttagning, frisör prylar som underlättar då jag alltid klipper mig själv, och lite saker att fylla i kökslådorna och badrumsskåpet. -byErina, Allmänt, Shopping, ULLARED - Gekås | | 3 kommentarer |
Upp