Newbie nytt till Wilmer & Wilma


Nytt till Wilmer & Wilma från newbie

I helgen fick jag med mig lite nya newbiekläder hem till barnen, jag har sagt det förr och jag säger det igen. Nu får det banne mig vara nog på barnkläder. Barnen har så sjukt mycket kläder så jag hinner inte ens använda allt, Wilma har mängder med kläder som inte ens lapparna är avtagna på. Men när man går i affären och lixom ser ett riktigt guldkorn klarar jag bara inte av att gå ut ur affären utan att köpa det. Men hittar jag nått mer guldkorn nu framöver får jag tänka på framtiden och köpa på mig i större storlekar istället. Samma med Wilmer, jag räknade hans tröjor för en vecka eller två sedan för jag tyckte han hade lite och kom då upp till 61 tröjor. Han hade tydligen inte så lite tröjor som jag trodde, dock behöver han faktiskt lite nya byxor.

Självklart ska dom ha lika tröjor

   Wilma fick en tröja och tre tights                                      Wilmer fick två tröjor                     

3 par tights som är köpta inför när Wilma börjar dagmamman

Egentid med lillasyster


 
Idag och tills imorgon kväll har vi egentid med Wilma. Wilmer blev nämligen hämtad klockan 10.00 imorse av gammelfarmor & gammelfarfar och ska spendera dagen och natten där. Och det blir inte förräns imorgon kväll vi kommer och hämtar honom. Känns långt tills dess just nu, men vi vet att han har det bra. Och vi kan fokusera till 100% på Wilma som annars bara hänger med känns det som. Snällare och nöjdare bebis finns inte än Wilma, aldrig ledsen och gråter. Hon är bara nöjd nöjd nöjd och har faktiskt varit det sedan hon föddes. Okej bortsett från första månaden när hon krångla med ammningen och inte fick tillräckligt med mat och inte gick upp i vikt, fast hon var igentligen nöjd då också. Eftersom hon inte gick upp i vikt var hon så slö så hon bara sov och sov hela tiden. Och vi fick väcka henne och tvångsmata henne flera gånger. Usch det var en jobbig tid, men som sagt allt ordnade sig när hon fick ersättning och började gå upp i vikt igen. 

Just nu kör Wilma sin middagsvila och sen ska vi ta en tur ut till Lager 157 hade vi tänk, sen ska jag med min syster och leta halloween kläder och paket eftersom dom ska på halloween kalas i helgen. Jga funderar faktiskt på att köpa en varsin halloween outfit till barnen jag med bara för att ha det på kort, deras första Halloween tillsammans.

-byErina, Wilma 2013 | | 3 kommentarer |

MARINE - Nytt till Wilmer


Mer nytt till Wilmers garderob, blev tok förälskad i dessa kläder när jag såg dom och var bara tvungen
att klicka hem dom, billigt var det också. Det får bli dagis kläder till Wilmer.


 
-byErina, Barnkläder - Pojk, Shopping | | Kommentera |
Upp