Utan barn


 
Igår när vi var på bergvik träffade vi dessutom på Tommys farmor & farfar (alltså barnens gammelfarmor och gammelfarfar) och efter lite prat hit och dit och vipps så hade jag lovat bort våra guldklimpar till dom över helgen. Så hem och packa kläder och andra saker, för att sedan vinka av barnen som skulle åka med dom hem. Och där ska dom vara kvar till på söndag. Jag är ju inte lita rastlös vill jag lova, vaknar idag och har fått världens sovmorgon (tommy sover än och klockan är över halv ett lixom) och vad i hellskotta ska man göra idag, en hel dag utan barn. Vad gjorde man innan man fick barn...? Det är ju ingen tvekan om att det är tomt här hemma iallafall, och nog saknar jag våra små redan, mamma och pappas små älsklingar. 

Vi ska som sagt ta en tur ner till stan sen när Tommy vaknar och hämta kläderna till Wilma jag lagt undan och ikväll blir det bio. Innan bio besök lär jag ta tag i våran stora walk in closet också och få lite rensat där inne. Mängder av kläder som behöver fotograferas och läggas ut till försäljning, både urväxta barnkläder och kläder som är mina. Och sen bara få lite ordning där inne, för just nu känns det som det ligger julklappar och födelsedags paket överallt därinne, så lite smått rörigt i mitt huvud av att veta hur det ser ut där inne.-byErina, Allmänt, Wilma 2013, Wilmer 2013 | | En kommentar |

Nytt till Wilma som vi väntar påBodyn har vi redan i 74 men ville ha den i 86 också inför framtiden.
Gissa om lyckan var total igår morse när det plingar i min mobil och dom har rea på lindex, jag som hade FYRA plagg därifrån som jag skulle åka och köpa till Wilma. Så upp och hoppa gör sig redo för en dag ute på bergvik. Och när vi väl kommer in i butiken jag då är ALLT jag vill ha slut i storlek 80 och 86 (74 har hon nu så det ville jag inte köpa i) Så det var en besviken jag som gick runt på bergvik resten av dagen. Klicka mig in på hemsidan direkt när jag kom hem och hitta även en rabattkod till hemsidan + fri frakt och TVÅ av plaggen fanns i rätt storlek på hemsidan, klick klick så är dom påväg hem till mig. Och nu på morgen har jag precis ringt ner till stan och fått tag på det andra plaggen i rätt storlek, så dom hänger och väntar på mig i stan. Så idag är mamman glad igen. Tänk vad lycklig man kan bli över fina barnkläder. 

-byErina, Barnkläder - Tjej, Shopping | | Kommentera |

New In - Leopard till lillasyster


Gulligt set från Lager 157 - endast 100kr för klänningen och 80kr för byxorna.

-byErina, Barnkläder - Tjej, Shopping | | Kommentera |
Upp