Jag är KÄR


Två måsten till nya lägenheten, jag är KÄR.

-byErina, Inredning | | En kommentar |

Vi har köpt lägenhet


Jag har varit lite hemlighetsfull, men mina inlägg om barnrum, tapeter osv hit och dit har ju såklart en orsak. Vi har blivigt med lägenhet och vi skrev kontrakt för över 1månad sedan. Vi har inte hittat vårat hus och känt oss mer och mer stressade så vi valde att köpa oss en lägenhet istället, en 4:a så barnen kan få egna rum. Sen kan vi vänta på vårat hus i lugn och ro utan att klättra på väggarna här hemma och det känns som väggarna kryper allt närmare inpå en, vi behöver större än våra 75kvm med två barn :p Så i månadsskiftet feb/mars lämnar vi denna lägenheten och förflyttar oss till andra sidan motorvägen, inte ens 1min bilresa så vi håller oss på våran sida av stan här vi vill bo. Drömmen är ju sedan att hitta ett hus på hagalund, men just nu ska det bara bli så jäkla skönt att flytta till större. Få renovera och göra precis hur man vill, inreda rum till barnen för vi har ju så sjukt mycket fina saker från kids concept och jabadabado till dom som jag bara vill få plocka fram. 

Vänster: Mina favoriter till barnens rum, jag är sjukt sugen på dom randiga som fondvägg 
Höger: Mina favoriter till vardagsrum, hall, sovrum, kök

Idag har vi spenderat många timmar på stuvbutiken och spanat tapeter, golv, kakel, klinker osv osv, badrummet är projekt ett som ska renoveras sen kommer vi ta vårat sovrum. Så barnen kommer få sova inne i vårat sovrum tills vi sedan ger oss på barnens rum. Som jag längtar till den dagen. Jag har så mycket planer inför barnens rum och tapeter till ett barnrum är ju rena rama paradiset, så mycket fint... kan man inte få allt? 

-byErina, Barnrum, Familjen, Inredning | | 5 kommentarer |

Wilma snart 1år


Wilma 11månader - 74,5cm och 9290g


Våran minsta familjemedlem blev för en vecka sedan hela 11månader, det är med andra ord inte ens 1månad kvar tills våran lilla prinsessa fyller 1år. Det är inte klokt vad detta året gått fort, jag tyckte Wilmers första år gick fort men Wilmas första år har gått ännu fortare. Man hinner knappt blinka, och jag har sån ångest över att snart gå tillbaka till jobbet. Vist det är gör bra, jag har ett fast jobb att gå tillbaka till och slipper sätta mig hos arbetsförmedlingen eller vad det är man gör om man är arbetslös, jag har aldrig varit det så vet inte riktigt hur det går till det där. Sak samma, stunderna hemma att få spendera varje dag tillsammans med mina barn kommer jag sakna nått så sjukt mycket, att vara mamma ledig är ta mig tusan det bästa heltidsjobbet man kan ha, och jag skulle inte byta ut denna underbara tiden mot något annat i världen. Vi har planerat att skola in Wilma hos dagmamman i slutet av mars och jag ska tillbaka till jobbet i april, det låter långt bort men nej det är ju bara 3månader kvar dit. Men det blir en mjukstart iallafall, jobb i april och maj sen är planerna att jag ska vara mamma ledig med Wilma sen igen under hela juni, juli och augusti :) Jag har även sparat alla dagar så jag hoppas dom räcker att kunna vara mamma ledig 3månader varje sommar tills barnen är 8år :) 
-byErina, Wilma 2013 | | En kommentar |
Upp