Ultraljud - BF 19jan

Bild kommer
________________


Kors i taket, i måndags var vi på ultraljud och vi lyckades hålla oss ifrån att ta reda på kön. Vi var extremt nyfikna men vi höll mun helt enkelt. Vi fick se våran bebis ligga där i magen som hoppade runt och känslan är såklart obeskrivlig. Tänk att jag och bara jag just nu går runt och har ansvaret för en liten liten människa. Jag är så stolt över dig och vi längtar så otroligt mycket efter att få träffa dig.

Förra graviditeten kändes inte riktigt lika känslosam, även om man viste att det låg en liten människa där inne i magen så vågade man lixom inte tro på att det var sant förräns den dagen det var dags att titta ut. Nu vet man ju att det är sant, en vacker dag kommer du titta ut och vi kommer 2 barnföräldrar och Wilmer kommer få bli storebror som då bara är 13månader gammal (8mån är han nu).

Tidigare från BM hade jag fått 8jan som BF datum, men nu från ultraljudet flyttades jag fram hela 11 dagar och fick 19jan som BF. Samma datum som med Wilmer fast Wilmer var det ju månad december. Dessutom kom han 4 dagar tidigare så han tittade ut 15dec. Kanske detta lilla pyret också vill titta ut den 15, fast januari då. Då kommer det vara exakt 13månader mellan dom.
erinatomasson

-byErina, Graviditet | |
Upp