Shopping till Wilmer

Idag for vi iväg ut på shopping till Wilmer och vi kom bla hem med en ny one piece och en vinter overall. Jag har ju sagt hur svårt jag har haft för att hitta en fin färgglad overall, men idag då jäklar hittade jag den perfekta overallen. Och det skadar ju inte att den var otroligt söt med öron och så var den såklart fodrad innuti. För visst är det tråkigt med alla enfärgade och mörka overaller som man hittar annars, usch usch. Och en ny one piece var han mer än värd, det är ju så skönt att bara ha en heldress att sätta på istället för att hålla på och krångla med body, byxa, tröja osv... Då är det mycket enklare att bara kunna slänga på ett plagg istället för att ta på 3 olika. Tyvär gör min mobil kamera inte färgerna rättvisa men men...
-byErina, Barnkläder - Pojk, Shopping | | 2 kommentarer |

Ultraljud - BF 19jan

Bild kommer
________________


Kors i taket, i måndags var vi på ultraljud och vi lyckades hålla oss ifrån att ta reda på kön. Vi var extremt nyfikna men vi höll mun helt enkelt. Vi fick se våran bebis ligga där i magen som hoppade runt och känslan är såklart obeskrivlig. Tänk att jag och bara jag just nu går runt och har ansvaret för en liten liten människa. Jag är så stolt över dig och vi längtar så otroligt mycket efter att få träffa dig.

Förra graviditeten kändes inte riktigt lika känslosam, även om man viste att det låg en liten människa där inne i magen så vågade man lixom inte tro på att det var sant förräns den dagen det var dags att titta ut. Nu vet man ju att det är sant, en vacker dag kommer du titta ut och vi kommer 2 barnföräldrar och Wilmer kommer få bli storebror som då bara är 13månader gammal (8mån är han nu).

Tidigare från BM hade jag fått 8jan som BF datum, men nu från ultraljudet flyttades jag fram hela 11 dagar och fick 19jan som BF. Samma datum som med Wilmer fast Wilmer var det ju månad december. Dessutom kom han 4 dagar tidigare så han tittade ut 15dec. Kanske detta lilla pyret också vill titta ut den 15, fast januari då. Då kommer det vara exakt 13månader mellan dom.
erinatomasson

-byErina, Graviditet | | 3 kommentarer |

Höst pyssel

Igår drog jag igång ett litet pyssel projekt inför hösten och resultatet har vi här.


Detta var allt som behövdes PLUS en grön växt och 6små krukorEtt välkomnande blomster arrangemang som pryder hallen.


Och så gjorde jag om några små blomkrukor till ljuslyckor, perfekt inför höstens mysiga filmkvällar

erinatomasson

-byErina, Pyssel | | 2 kommentarer |
Upp